Posljednjih nekoliko dana se uveliko piše o pjevačici Severini i njenom bivšem mužu. Nakon rastave od Severine, Milan Popović, istaknuti srpski bakarni tajkun, našao je utehu i sreću u druženju sa Bojanom. Bojana, druga supruga Milana Popovića, prelijepa je plavokosa žena koja je od njega mlađa 28 godina. Njen upečatljiv izgled služi kao oštra suprotnost njegovoj bivšoj ženi.

 

Uprkos tome što je često u centru pažnje zbog objavljene borbe za starateljstvo sa bivšom suprugom nad njihovim sinom Aleksandrom, biznismen usvaja suprotnu strategiju kada je u pitanju njegov sadašnji partner. Bojana, posebno, vešto izmiče medijskoj pažnji u meri u kojoj njeno prezime ostaje nepoznato široj javnosti. “Kralj bakra” vješto prikriva zamršenosti njihovog odnosa, odlučujući se za izbjegavanje javnih pojavljivanja sa svojom izabranicom. Međutim, on je otkrio priču o njihovom prvom susretu prije nekoliko godina.

 

Sa neizmernom ljubavlju, Milan i Bojana su radosno dočekali svoja dva sina, Milana i Đorđa, u svoje živote. Njihova porodica se nedavno povećala uz ćerku. Druga supruga Milana Popovića radije čuva osećaj tajnovitosti, a biznismen ju je ranije u intervjuima za medije hvalio kao izvanrednu ženu. Tokom našeg susreta u Beogradu, Popović je dao izjavu u kojoj je indirektno uporedio Bojanu sa Severinom, ističući njene izuzetne kvalitete. Bojana, porijeklom iz uglednog porijekla, student je marketinga koja posjeduje i mladost i ljepotu. Štaviše, dobro je obrazovana, brza i snalažljiva. I ne samo to, ona ima divan smisao za humor i uvijek je spremna za dobar smeh.

 

U nedavnom intervjuu za Croatian Story, Milan je otvoreno izrazio svoje duboko divljenje ženama koje posjeduju izuzetan kvalitet nepredvidivosti, čak i kada se nađu u različitim emocionalnim stanjima. Isticao je značaj njihove ljupke prirode, njihovog očaravajućeg šarma i izuzetnih odgojnih sposobnosti, naglašavajući koliko su oni važni u njegovom životu. Vrijedi napomenuti da je Vrhovni sud u Zagrebu skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću, što je presuda ostavila veliki utjecaj kako na proslavljenu pjevačicu Severinu, tako i na brojne javne ličnosti koje su se o tome izjasnile.

Preporučujemo