On je jedan od najpopularnijih pjevača na estradnoj sceni već dugi niz godina. Njegovi hitovi su rado slušani a za svaki koncert se traži karta više. Kada je u pitanju njegov privatni život ne eksponira ga puno. Saša Matić je godinama gajio duboku naklonost prema Anđi, očaravajućoj ženi čija je privlačnost obavijena velom tajne, retko koja privlači pažnju javnosti. Od njihove veze 2003. godine, par je doživio blaženo ispunjenje njegovanja dvoje dragocjenih potomaka. Saša i Anđa su jednom bili uronjeni u daleki raj Zanzibara, a mi smo, na sreću, dobili privilegiju da vidimo zanosno prisustvo njegove supruge ukrašeno kupaćim kostimom.

 

Moje radne obaveze često me udaljavaju od kuće, ali supruga i ćerka su se prilagodile mom čestom odsustvu i ostaju pune razumevanja i podrške. Kad god imam priliku da budem s njima, dajem prednost kvalitetnom zajedničkom druženju i posvećujem im svu svoju pažnju. Ljudi se često raspituju o mom roditeljskom stilu, da li sam strog ili popustljiv, ali me je teško kategorizirati u bilo koje drugo jer sam rijetko prisutan.

Matić, poznati srpski narodni pevač, izrazio je duboku ljubav i zahvalnost prema svojoj porodici, govoreći o njoj kao o svetlu vodilja, izvoru inspiracije, najveće ljubavi i podrške i najdragocenijem aspektu svog života. Saša Matić, rođen 26. juna 1978. godine u Bosanskom Novom, Bosna i Hercegovina, od malih nogu je pokazivao izuzetan pjevački talenat, a na svoj muzički put krenuo je u tinejdžerskim godinama.

Uspon Saše Matića započeo je 2002. godine kada je njegov inauguracijski album “Žena za sva vremena” izašao na police i zaokupio širu publiku. Ovo je označilo prekretnicu u njegovoj karijeri, što ga je dovelo do toga da postane cenjena ličnost u oblasti balkanske narodne muzike. Matićev muzički pristup karakteriše njegova nepogrešiva ​​vokalna snaga i iskreno izvođenje pesama.

Njegova obimna kolekcija popularnih pesama, kao što su “Kralj izgubljenih stvari”, “Kad ljubav kasni” i “Zver”, donela mu je široko priznanje. Osim toga, on pokazuje svoj talenat kroz zadivljujuće interpretacije dobro poznatih narodnih pjesama. Saša Matić nije samo uspešan muzičar već i posvećeni humanitarac.

Aktivno učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama i koncertima sa ciljem pružanja pomoći onima kojima je potrebna. Uprkos svojoj slavi, Saša Matić svoj privatni život radije skriva. Sretno je oženjen i ima dvoje prelijepe djece. I posle toliko vremena, Saša Matić ostaje istaknuta ličnost ovdašnje estradne scene, koja svojom muzikom osvaja ogromnu publiku obožavalaca i slušalaca širom regiona.

 

Saša Matić, poznati muzičar, u srećnom je braku sa suprugom Anđom. Prvo su se ukrstili na nezaboravnoj svirci u popularnom klubu “M” čiji je vlasnik njegov kum Ralet. To je bilo prije nego što je Saša skočio u nebo. Ispostavilo se da je Anđa često bila na istom mestu. Ljubav prema pjesmama Kemala Montena Saša je otkrila preko svojih prijatelja.

Da bi osvojio njeno srce, pjevao joj je serenade sa njenim omiljenim melodijama, a njihova ljubav je odatle procvjetala. Zajedno su ponosni roditelji dve talentovane ćerke Aleksandre, koja ima 14 godina, i Tare, koja ima 10 godina. Obje djevojčice su naslijedile očevu muzičku sklonost.

Iako Sašina karijera iziskuje mnogo njegovog vremena, on otvoreno izražava žaljenje što ne može da provede onoliko vremena koliko bi želeo sa svojom decom. Stalno ih ohrabruje da u učenju daju prednost disciplini, marljivom radu i marljivosti. Saša cijeni važnost porodice i svoj lični život radije drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti.

Kada je u pitanju održavanje zdravog načina života, Saša je neverovatno disciplinovan. Pedantno slijedi strogi režim vježbanja i pridržava se hranljive dijete. Dajući prednost svom glasovnom zdravlju, osigurava da se dovoljno odmori, posebno pre nastupa, dozvoljavajući sebi da spava. U danima kada nije na sceni, Saša prigrli rano jutro, spreman da iskoristi dan. Tokom boravka u Beogradu, posvećuje se svakodnevnim treninzima. U udobnosti vlastitog doma, posjeduje razne sprave za vježbanje, uključujući traku za trčanje, i marljivo vježba pod vodstvom svog ličnog trenera.

Preporučujemo