Prije nego se skrasio u braku sa popularnom pjevačicom Aleksndrom Prijović najstariji sin Bobe Živojinovića je bio poznat kao veliki zavodnik. Mnoge djevojke su za njim gubile glavu a neke od njih su poznate javnosti. Bivša djevojka Filipa Živojinovića zanosna je i iznimno lijepa pjevačica podrijetlom iz Hrvatske.Tijekom jednog ljeta mediji su sa suprugom folk zvijezde povezivali samo Aleksandru Prijović, lijepu plavušu koja je danas u braku i potpuno se uživjela u ulogu majke.Nažalost, i hrvatska pjevačica Maja Šuput i kantautor Filip Živojinović odlučili su ne otkriti svoje emocije, bilo javnosti, pa čak ni jedno drugome.Nasuprot tome, Brenin posinak opovrgnuo je senzacionalne naslove u tabloidnim medijima i odbacio slike koje nisu ostavljale prostora za nejasnoće.

 

Tijekom obiteljskog odmora u Novom Vinodolskom, slučajno sam susreo Maju, koja se također poznaje s mnogim našim zajedničkim prijateljima. Iako smo proveli dosta vremena zajedno, važno je pojasniti da su naše interakcije ostale čisto platonske. Živojinovićevo držanje ruke na njezinom boku podiglo je neke obrve, što je dovelo do nagađanja o njegovom ponašanju prema svim prijateljima.

Nadamo se da bi Aleksandra odgovorila na sličan način da se sada dogodi slična situacija.Kroz godišnja doba jesen, zimu, proljeće, a kasnije i ljeto, zbog jedne jedine slike i brojnih nezabilježenih situacija nagađalo se da je Maja bivša djevojka Filipa Živojinovića.Nagađanja su prestala jer se Bobin sin našao u društvu drugih dama, koje je nazvao svojim prijateljicama.

Nikada nije bilo neizvjesnosti kada je Aleksandar u pitanju. Prvobitni susret, uz prisustvo kuma Ace Pejovića, pokazao se kao prekretnica, a samo nekoliko godina kasnije, renomirani dvojac pronašao je utjehu u brakovima sa drugim osobama.

Broj gostiju na Aleksandrinom i Filipovom popisu ostao je neprebrojan; međutim, nedolazak Maje Šuput sugerira neiskrenost u njegovim dosadašnjim izjavama o njoj.

Biografija Maje Šuput:

Maja Šuput, poznata hrvatska zabavljačica i pjevačica, već godinama osvaja publiku i slovi kao jedna od cijenjenih osoba hrvatske glazbene industrije. Zbog svoje goleme popularnosti, Maja je često tražena za nastup na vjenčanjima, pa se tako brine da joj subote budu zauzete. Svoj glazbeni put započela je 1998. godine kao članica benda ENJOY.

Majino obrazovanje ograničeno je na upis u trogodišnji program latinoameričkih plesova i jazz dancea. Tijekom školovanja u srednjoj školi stekla je dragocjeno iskustvo radeći kao korepetitor u plesu i nastupajući pred publikom uživo. U tom razdoblju ukrstila se s članovima grupe ENJOY, što je označilo početak njezinog glazbenog puta.

Rođena 22. rujna 1979. u Zagrebu, Maja Šuput sebe nikada nije zamišljala kao pjevačicu. Međutim, njezino ju je putovanje dovelo do živahne glazbene scene koja sada definira njezino postojanje. U potpunosti se posvećuje svom zanatu, ulažući ogroman trud u svoje nastupe i izgled, ostavljajući malo mjesta za svoj privatni život.

Njezin otac, Boris, bio je njezin menadžer i producent značajno razdoblje i ostaje nepokolebljivi zagovornik. Ne samo da je usmjeravao Majinu karijeru, već je krčio staze i drugih renomiranih umjetnika, među kojima su Mišo Kovač, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković.

Majina nepokolebljiva predanost i strast prema glazbi može se zahvaliti neprocjenjivom vodstvu i ohrabrenju koje joj je dao njezin otac. Rado se prisjeća njegovih mudrih riječi, ističući kako su najvrjednije subote one provedene izvan doma. Posljedično, Majin otac osigurava da njihove subote budu pune uzbudljivih nastupa uz njegov dugogodišnji ansambl, Enjoy, na raznim mjestima uključujući vjenčanja, trgove, klubove i druga slavljenička okupljanja.

Nažalost, 2013. godine Maja i njezin bend bili su suočeni s optužbama za narušavanje javnog reda i mira zbog preglasnog nastupa na svadbi. Ipak, pravda je pobijedila 2016. kada su oslobođeni svih optužbi.

 

Preporučujemo