Popularni TV program Saše Mišića “Paklena kuhinja” ostavio je značajan utisak na srpske gledaoce. Svaka epizoda je sadržavala besprekoran protok ukusnih jela iz svakog kuhinjskog uređaja. Međutim, emisija je od tada nestala, ostavljajući opipljivu kulinarsku prazninu. Bio je to jedinstven osvježavajući program. Iako se pojavilo još nekoliko emisija sličnog formata nijedna nije stekla ogromnu popularnost poput ove.  Uz to, podsećamo i šokantnog incidenta iz 2011. godine kada ga je supruga Nemica, nesposobna da se prilagodi životu u Srbiji, ostavila sa troje dece. Naredni događaji bili su podjednako intrigantni.

 

Život poznatog kuhara doživio je naglu i drastičnu promjenu kada su mu djeca oduzeta i predata majci na starateljstvo. Konačno rješenje ovog porodičnog previranja ostaje nam nepoznato. Iako je identitet žene koja je umešana u ovu situaciju nepoznat, različiti mediji navode da je Saša u tom periodu postao otac još petoro dece. Šta se desilo sa ovim zloglasnim “paklenim kuvarom”? Kako se transformisao i čime je trenutno zaokupljen? Površna pretraga na Google-u otkrit će njegovu osobnu web stranicu, na kojoj upućuje poziv nadobudnim kulinarskim entuzijastima da učestvuju u njegovim tečajevima kuhanja, između ostalih poduhvata.

Kroz svoje tridesetogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, postigao sam veliki uspjeh i pomogao drugima da ostvare svoje. Moja težnja za savršenstvom bila je pokretačka snaga ovog uspjeha. Sve je počelo kada sam počeo kao kuvar i želeo sam da steknem više znanja i veština kako bih dalje napredovao u karijeri. Nikada nisam prestao sa potragom za znanjem i rastom, čak i ako je to značilo da me etiketiraju kao “štrebera”. Moji učitelji, koji su bili stručnjaci za njemačku, francusku i japansku kuhinju, bili su najbolji u poslu i od njih sam mnogo naučio. Moj cilj je da nadmašim sopstvena dostignuća, a kako kažu, najbolji učitelj je onaj koga savladaju njihovi učenici.

Saša Mišić je vlasnik svog ličnog TikTok profila, koji je nazvao Srpski kuvar Saša Mišić. Njegovi video snimci skupili su desetine hiljada pregleda i mnoštvo pratilaca. Zaljubljenici u kulinarstvo i dalje se dive njegovim kreativnim receptima i praktičnim savjetima. Na Instagramu je svom imenu i prezimenu dodao prefiks “hadži”.

Preporučujemo