Najava Mine Naumović i Ognjena Amidžića o nadolazećem detetu iznenadila je javnost zbog kratkoće njihove veze. Ipak, vijest je dočekana s općim entuzijazmom jer je pokazala da je par otkrio sve što su tražili jedno u drugom. Nakon što je prekinuo brak sa Danijelom Dimitrovskom, poznati voditelj otkrio je zadovoljstvo sa znatno mlađom koleginicom. Ipak niko nije očekivao da će ta veza tako brzo napredovati. Njih dvoje su nerazdvojni i njeguju svaki trenutak koji provedu zajedno, posebno sada kada se raduju dobrodošlici svom novorođenčetu. Međutim, Ogijeva partnerica, koja prolazi kroz prvu trudnoću, također se suočava sa određenim preprekama.

Prema riječima Mine Naumović, oglasi o trudnoći su u osnovi lažni jer ne prikazuju tačno iskustvo. Naumovićeva tvrdi da u tom periodu stalno treba da bude na oprezu, da pazi i na okolinu i na svoje tijelo. Ona dalje objašnjava da se sve dok se nije porodila ograničavala na gledanje starih fotografija. Kao dokaz, ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu dan prije nego što je ušla u ovo blagosloveno stanje.

Nesumnjivo, početni stadijum trudnoće može da bude iscrpljujući za Amidžićevu devojku, a ona mora da se nosi sa čestim mučninama. Uprkos ovim izazovima, prihvatila je svoju situaciju i zadržala smisao za humor. Nakon objave o njenoj trudnoći, njen profil na društvenim mrežama bio je preplavljen porukama ohrabrenja, posebno od majki koje su se suočile sa sličnim izazovima i savladale ih. Ognjen, njen nepokolebljivi pobornik, ostaje uz nju i u najtežim danima, brinući o njoj kao o dragocjenoj kapi na dlanu.

Završetak priprema za vjenčanje ispunio je i Minu i mene srećom. Sa našim najmilijima kraj sebe, presretni smo što slavimo na dalekoj lokaciji. Ovaj trenutak nije ništa drugo do savršen, moćan i pun radosti. Međutim, naše oduševljenje se može samo umnožiti dolaskom našeg mališana. Ognjen je nedavno prenio svoje uzbuđenje, željan da sve bude kako treba.

Preporučujemo