Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je izuzetno srećan.Za dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, 6. mart predstavlja datum koji već petu godinu zaredom proslavljaju s velikom ljubavlju. Danas je njihov sin proslavio svoj peti rođendan. Porodični ručak okupiće sve članove familije kako bi zajedno proslavili ovaj dan, koji je od izuzetnog značaja za porodicu Živojinović. Slavlje je već počelo, o čemu svedoči ponosna mama koja je na Instagramu objavila fotografiju sina sa gomilom balona u porodičnoj kući, među kojima je jedan u obliku broja 5.Svake godine, nakon porodične proslave, mama Aleksandra i tata Filip organizuju spektakularnu rođendansku zabavu za prijatelje njihovog sina, koju on sa nestrpljenjem iščekuje.

 

 

Aleksandra Prijović, poznata kao srpska pop-folk pevačica, stekla je popularnost 2013. godine kada je učestvovala u takmičenju “Zvezde Granda”, gde je zauzela četvrto mesto. Rođena je 22. septembra 1995. u Somboru, odrastajući u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli, gde je od malena pokazivala interesovanje i talenat za pevanje, učestvujući na školskim i društvenim manifestacijama. Sa samo 13 godina snimila je svoje prve pesme. Svoj prvi javni nastup imala je 2013. na “Zvezdama Granda”, gde je impresionirala svojim vokalnim sposobnostima i osvojila pesmu “Još večeras plakaću sa tobom” kao nagradu. Takođe, iste godine snimila je duet “Ma pusti ponos” sa Amarom Jašarspahićem, pobednikom te sezone. Veliki uspeh doživela je pesmom “Za nas kasno je”, koja je proglašena za jedan od najvećih hitova 2015. godine. Krajem te godine ostvarila je popularan hit “Šta bi” u duetu sa MC Stojanom, a 2016. objavila je pesmu “Totalna anestezija” koja je takođe postigla veliki uspeh. Prvi album “Testament” objavila je 2017. godine, sa istoimenim hitom koji je postao veoma popularan. Jedna od njenih trenutno najslušanijih pesama je duet sa Sašom Matićem “Ko si ti?”. Aleksandra se 2018. udala za Filipa Živojinovića, sina teniskog igrača Bobe Živojinovića, s kojim je 2019. dobila sina Aleksandra.

 

 

Filip Živojinović, srpski poslovni čovek specijalizovan za sportski menadžment, prvo je dete legendarnog jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Rođen je 19. avgusta 1985. u Beogradu. Oženjen je Aleksandrom Prijović, poznatom pop-folk pevačicom, s kojom ima sina Aleksandra. Filipov život i karijera razvijaju se između Beograda i Los Anđelesa. Zbog očeve slave kao tenisera i maćehe, muzičke ikone Lepe Brene, medijska pažnja pratila ga je od malih nogu. Posebno interesovanje javnosti izazvao je njegov odnos sa Brenom, koja je otvoreno govorila o Filipu kao o sopstvenom sinu, jednako kao i o svojim biološkim sinovima, Stefanu i Viktoru. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja, Filip se obrazovao na Univerzitetu Rajs u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je i radio kao sportski agent i menadžer. Po venčanju s Aleksandrom Prijović 2018. i rođenju sina godinu dana kasnije, Filip se preselio u Beograd, gde trenutno upravlja restoranom “Tri tačke”.Filip Živojinović rodio se 1985. godine u Beogradu, u trenutku kada je njegov otac, Slobodan Boba Živojinović, gradio svoju uspešnu tenisku karijeru i bio oženjen Zoricom Desnicom, Filipovom majkom. Krajem 80-ih, mediji su brujali o Bobinoj vezi sa zvezdom jugoslovenske muzičke scene, Lepom Brenom, što je dovelo do razvoda njegovih roditelja. Boba i Brena su stali na “ludi kamen” 1991. godine, nakon čega je Filip živeo sa svojim ocem i maćehom. Par je kasnije dobio dvojicu sinova, Stefana i Viktora. Brena je javno izjavljivala kako Filipa tretira jednako kao i svoje biološke sinove, izražavajući nezadovoljstvo kada ga novinari opisuju kao njenog posinka, a ne sin, uprkos činjenici da Filip ima biološku majku.

 

Preporučujemo