Danas je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji. Rođen 1972. godine u radničkoj obitelji u Prijepolju, Aleksandar Aco Pejović rodbinski je vezan za naselje Rijeka Crnojevića kraj Cetinja. Odrastajući uz starijeg brata Predraga i mlađeg brata Radojicu, Aco je provodio idilične ljetne dane uz rijeku Lim u Prijepolju. Međutim, njegova strast prema glazbi dovela ga je do daljnjeg školovanja u Podgorici u dobi od 15 godina. Nakon boravka u Francuskoj, vratio se u Jugoslaviju na odsluženje vojnog roka. Aco je počeo redovno da nastupa po prijepoljskim kafanama od 1991. godine, gde su mu se putevi ukrstili sa Biljanom Koković.

 

Samo sedam dana nakon njihove veze, Aco je zaprosio Biljanu dovevši je u svoju kuću nakon maturalne večeri. Unatoč početnim izazovima koje su postavljale težnje Biljaninih roditelja za njezinim obrazovanjem, oni su na kraju dali svoj blagoslov. Tako su se Aco i Biljana vjenčali u općini 23. ožujka 1994. godine.
Njihovo putovanje počelo je 13. srpnja 1995. godine, kada su na svijet poželjeli kćer Magdalenu i preselili se iz Prijepolja u Beograd. U početku su živjeli u udobnom stanu smještenom na Zvezdari. Dvije godine kasnije nadogradili su u veći prostor, što se poklopilo s rođenjem njihove druge kćeri Marije. U listopadu 2005. obitelj im se ponovno proširila dolaskom treće kćeri Ive. Biljana je u međuvremenu nastavila svoju strast prema ekonomiji i magistrirala. Trenutno radi kao asistentica na jednom privatnom fakultetu.

 

Obitelj Pejović danas živi na Bežanijskoj kosi. Pjevač otvoreno zastupa svoja vjerska uvjerenja koja mu je usadio pokojni djed Marko. Drage uspomene na molitve prije večere još su mu u mislima. Danas te vrijednosti prenosi svojoj djeci, osiguravajući da i oni shvate važnost molitve. Prije no što se povuče na spavanje, uvijek odvoji trenutak da se pomoli Bogu. Njegovo duhovno putovanje dovelo ga je do Svete Gore, gde je utehu našao u molitvama manastira Hilandar.
Unatoč javnom poslu i posjećivanju barova, Aca Pejović slovi za predanog obiteljskog čovjeka kojemu su supruga i kćeri iznad svega. Ovu duboku privrženost pokazuju brojne tetovaže koje im je posvetio. Odrastao uz doživotne prijatelje i nepokolebljivu podršku supruge i šire obitelji, Aca Pejović ostaje prizemljen i izražava im ogromnu zahvalnost. U slobodno vrijeme uživa u društvu kolega sa estrade, a u srpnju 2018. imao je čast biti kum na vjenčanju mlade pjevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, sina bivšeg tenisača Bobe. Živojinović i suprug poznate pjevačice Lepe Brene.

Koncert Ace Pejovića u Zagrebu privukao je veliki broj vjernih obožavatelja poznatog pjevača, što je rezultiralo atmosferom koja je opravdala očekivanja. Pjesme Ace Pejovića bile su vesele, a među njegovim oduševljenim navijačima našli su se i hrvatski nogometaš Luka Modrić sa suprugom Vanjom. Luka nije samo voljeni brat, već i bliska osoba od povjerenja i izuzetan drug. Zadovoljstvo mi je provoditi vrijeme s njegovom obitelji koja je postala sastavni dio mog života. Tijekom našeg prvog susreta, Luka je dijelio svoju strast prema glazbi, zajednički interes uživaju i on i njegova supruga Vanja. Ova jednostavna veza potaknula je prekrasno prijateljstvo koje je ostalo postojano do danas.

Zadnji put je Vanja bila na koncertu. Večeras je kontaktirala moju suprugu i izrazila želju da doživi cijeli koncert jer nisu mogli doći na onaj u Madridu. Pejović je u razgovoru za In Magazin istaknuo kako nogometni as ima poseban afinitet prema pjesmi “Sve sam ti dužan”. Nakon što je 2012. godine sklopio ugovor s FK Real Madridom, rezidencija Luke Modrića pretvorena je u raskošnu vilu s pogledom na Mediteran koji oduzima dah. Nakon što se sa suprugom Vanjom Bosnić i djecom Ivanom, Emom i Sofijom preselio u Madrid, skrasio se u prestižnoj četvrti u kojoj su prije živjeli njegovi imućni suigrači. U zamjenu za iznos od 12 milijuna eura, Modrić je dobio dvoetažnu rezidenciju koju upotpunjuje slikovito dvorište koje okružuje imanje.

Preporučujemo