Nina Nešković, renomirana srpska kazališna, televizijska i filmska glumica, stekla je priznanje upečatljivim ulogama u raznim serijama kao što su “Sinđelići”, “Kalkanski krugovi” i “Močvara”. Rođena 1992. u Beogradu, i dalje živi i radi u rodnom gradu. Tijekom djetinjstva Nina je odrastala bezbrižno i radosno, a većinu vremena provodila je u igri s vršnjacima na otvorenom. Dok su praznici bili posvećeni slobodnom vremenu, školske su obveze imale prednost tijekom akademske godine, s fokusom na učenje engleskog jezika i rješavanje domaćih zadaća. Uz akademsko bavljenje, Nina je uspjela naći vremena za glumu, satove stranih jezika i sport, s posebnom strašću prema gimnastici.

Međutim, njezina je oštroumnost povremeno bila bolja od nje, što je dovelo do izazova u njezinim odnosima s profesorima. Nina je nakon srednjoškolskog obrazovanja isprva gajila dvojbe oko bavljenja glumačkom karijerom. Kao rezervni plan, razmišljala je o radu i usavršavanju svojih jezičnih vještina godinu dana prije nego što ponovno pokuša. Usprkos tome, njezina se odlučnost isplatila jer je iz prvog pokušaja uspješno primljena na glumački program. Nakon završenog studija na beogradskom Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta i asistenta Miloša Bikovića, trenutno je na master studijama. U slobodno vrijeme ova mlada glumica prepušta se svojoj strasti ka kajaku, tražeći utjehu i opuštanje uz obalu rijeke. Iako je rođena i živi u glavnom gradu Srbije, privlači je mir prirode, često provodi dovoljno vremena okružena bujnim zelenilom. Odlučila se za bicikl umjesto javnog prijevoza, uživa u vožnji biciklom. Osim ljubavi prema prirodi, voli i sport.

Lijepa veza Petra Strugara i Nine Nešković nedavna je pojava koja je neizmjerno razveselila glumački par. Strugar je imao prilično zamršen ljubavni život ali se čini da se uz Ninu smrio. Veza između glumca i glumice u traileru neosporno je jaka i neraskidiva. Nije to bila ljubav na prvi pogled, već je izrasla iz duboko ukorijenjenog prijateljstva, što potvrđuju i zapažanja njihovih kolega i prijatelja. Petrovo emotivno putovanje obilježeno je nizom nesretnih događaja. Nakon prvog razvoda, odlučio je da se neće ponovno oženiti, ali je ipak dobio dijete sa svojom drugom partnericom, što je činjenica koja je s vremenom postala poznata javnosti. Umjetnik podrijetlom iz Crne Gore ponosni je otac dvojice sinova, a spekulira se da bi u narednim godinama priželjkivao kćer.

Rasplet Ninine situacije i hoće li glumac ostvariti svoj san tek će se utvrditi. No, ono što je nedvojbeno jest da trenutno uživa u iskustvu života s Ninom i polako, stepenicu po stepenicu, napreduje u glumačkoj karijeri. Neizmjernu sreću i energiju Petar Strugar pronalazi u vezi s Ninom Nešković, otvoreno priznajući da ga boravak s njom ispunjava jedinstvenom vrstom vitalnosti i čini da sve bez muke sjeda na svoje mjesto. I on i Nina daju prioritet svojim društvenim životima, prepoznajući važnost prijateljstva za njihovu opću dobrobit. To je vidljivo na njihovim Instagram računima, gdje ih pratitelji često vide kako uživaju u noćnim izlascima s istaknutim članovima društva, bilo pojedinačno ili u duu. Slike i videi sadrže sve ono što osvaja “Instagrammere” i tjera ih da dijele svoje raznolike komentare. U ujedinjujućem trenutku, čestitke stižu od svih kada se ponovno pojavi Ninina fotografija i poruka iz njezine Insta priče, objavljene prije samo dva dana. Glumica je oduševila obožavatelje podijelivši fotografiju svoje kume koja je nedavno postala majka djevojčice. U opisu uz fotografiju Nine i njezine kume uzvikuje: “Đurđa je svečano došla! Najveličanstvenija carice, moja voljena kumo.”

Preporučujemo