Nema nja Gudelj je rođen 16. studenog 1991. u Beogradu. Nemanjin otac, Nebojša Gudelj, porijeklom je iz Trebinja, a nekada je bio profesionalni nogometaš u Srbiji. Za vreme Nemanjinog rođenja njegov otac je igrao za Partizan. Međutim, kada je Nemanja 1997. godine napunio šest godina, Nebojša se preselio u NAC Breda u Nizozemskoj, što je navelo cijelu obitelj da ga otprati u njihov novi nizozemski dom. Nemanja Gudelj ima jaku vezu sa svojom obitelji koju čine otac Nebojša, majka Olivera, brat Drago i sestra Vanja. Intrigantno je primijetiti da svih pet članova obitelji vodi veganski način života, za koji vjeruju da je ključ njihove fizičke spremnosti i postignuća. Nemanja je nogometnu karijeru započeo u Nizozemskoj, gdje je boravio niz godina. U Nizozemskoj je igrao do 2017. kada je donio odluku da će karijeru nastaviti u Kini. Nakon nešto manje od dvije godine provedene u Kini, u kolovozu 2018. krenuo je na jednogodišnju posudbu u Sporting iz Lisabona. Od 2019. Nemanja živi u Sevilli, s kojom je u srpnju potpisao četverogodišnji ugovor s istoimenim klubom. te godine.

 

On je danas u braku sa kćerkom Cece Ražnatović a to se čini se njegovoj majci ne sviđa. Svekrva Anastasije Ražnatović otputovala je iz grada Seville. Kao i mnogi poznati parovi, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj našli su se, kako to često biva, u središtu brojnih priča. Unatoč upornim glasinama o neodobravanju Nemanjinih prema mladoj pjevačici, pa čak i sukobima između nje i njihove sestre i majke, par se nije pokolebao na ova nagađanja. Nagađanja o tome da se svekrva Anastasije Ražnatović oštro protivi vezi kružila su mjesecima prije vjenčanja, a sada se čini da je brak njezina sina s mladom pjevačicom potvrdio te sumnje. Zaista je bilo nevjerojatno uzeti u obzir te priče, s obzirom na to da je u ranoj fazi Gudeljeve i Tasine veze Olivera Gudelj često posjećivala Ražnatovićevu vilu, družila se s Cecom, Lidijom, pa i samom Anastasijom.

Postupci svekrve Anastasije Ražnatović zaokupili su medije i širu javnost pa su povjerovali u optužbe. Nakon Anastasijinog preseljenja u Nemanjinu rezidenciju u Sevilli, Olivera, koja je prije bila vrlo angažirana na Instagramu, doživjela je potpunu transformaciju. Nakon što je deaktivirala i kasnije ponovno aktivirala svoj profil, nastavila je s blokiranjem nepoznatih osoba prije nego što je konačno prestala sa svim aktivnostima objavljivanja. Ostajući nepokolebljiva u svojim načelima, Olivera je odlučila ne objavljivati ​​svoja postignuća, čak ni usprkos trudnoći svoje šogorice, ženidbi sina i medalji. Ovi događaji dodatno su učvrstili percepciju javnosti o zategnutim odnosima između snahe i svekrve. Tijekom Cecinog putovanja u Sevillu primjetan je izostanak slika na kojima je Oliver, što je dovelo do nagađanja da se prije toga nisu ni upoznali. Ove okolnosti samo su učvrstile uvjerenje da unutar obitelji Ražnatović-Gudelj postoje duboki problemi.

Točna priroda situacije ostaje nepoznata, a kruže samo nagađanja i žamor. Prema tim šuškanjima, svekrva Anastasija Ražnatovića navodno je bezbroj puta pokušavala zabiti klin između sina i snahe. Njezin pokušaj da to ostvari bio je neuspješan. Nemanja se, čini se, oglušio o majčine upute, pa je Olivera potražila pomoć od mlađeg sina i kćeri. Vanja, uspješna tenisačica, odlučila se preseliti u Nizozemsku, zemlju u kojoj je prije živjela cijela njezina obitelj. Roditelji Nemanje Gudelje oboje su sportski iskusni, a otac je ostao u Sevilli kako bi uzdržavao sinove i bavio se poslovnim stvarima, baš kao što to trenutno radi Oliver sa svojim najmilijima, Dragom i Nemanjom. Nakon duljeg razdoblja napokon je na Instagramu podijelila objavu na kojoj se nalaze ona i njeni pratitelji, popraćena natpisom “Ekipa”.

Preporučujemo