Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić su četiri godine bili u vezi. Javnost je dugo pratila ovu vezu, posebno zbog poslovnog uspeha biznismena, dok Nataša, koja je već imala tri braka iza sebe, nikada nije zaboravila svoju mladalačku ljubav s Miodragom. Kada je došlo do njihovog raskida, Nataša je govorila o tome s uzdržanošću, ističući da njihova veza nikada nije bila harmonična. “Do sada nisam otvoreno razgovarala o tim stvarima, ali sada želim da to učinim kako bih stavila konačnu tačku na sve. Želim izbeći izmišljotine novinara na tu temu i sprečiti dalja pitanja o tome. Što se tiče Miodraga, naša veza je započela pre četiri godine.Nikada neću izreći ništa negativno o čoveku s kojim sam delila sve. Želim naglasiti da je između mene i njega konačno došao kraj. Naša veza nikada nije bila skladna, i to nisam mogla prikriti. Iako smo slični, imamo različite perspektive na svet. Nikada se nisu dešavale toliko skandalozne i neprijatne situacije o kojima se pisalo” – izjavila je tada Nataša, koja je dve decenije kasnije priznala da nikada nije srela sličnog muškarca.

 

 

“Jedinu intelektualnu fascinaciju i zaljubljenost sam doživela tokom svojih dvadesetih godina. Nakon toga, nikada više nisam naišla na sličan tip čoveka. Volela bih ponovno susresti tu intelektualnu privlačnost. Naravno, govorim o Miodragu Kostiću. Održavamo kontakt i dalje” – priznala je Nataša u jednom intervjuu. Miodrag Kostić, poslovni čovek koji je bio u braku s Marijanom Mateus, iz kojeg ima troje dece, retko je govorio o svom emotivnom životu. Jednom prilikom je izjavio: “Mogu reći samo najbolje o mojoj bivšoj supruzi Marijani (poznatoj i kao Marijana Mateus), s kojom delim troje dece.Javnost je upoznata s Natašom, s kojom sam bio nešto manje od četiri godine. Imao sam još nekoliko veza koje su trajale po nekoliko godina, ali nisu bile toliko izložene javnosti. Nisam tip osobe koji često menja partnere. Ona pažnja koju spominjete izazvala je niz problema u mom odnosu s Natašom. Čak i veza koja bi mogla biti uspešna, kada postane javna, suočava se s mnogim izazovima. Nadam se da će moje buduće veze ostati dalje od očiju javnosti”- izjavio je Miodrag Kostić 2005. godine u emisiji “Sve što mi pripada”.

 

 

Nataša Bekvalac, srpska pop pevačica, rođena je 25. septembra 1980. u Novom Sadu, tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji. Ona je kćerka fudbalskog trenera i fudbalera Dragoljuba Bekvalca, te ima stariju i mlađu sestru. Godine 1989., učestvovala je sa grupom Regina na dečijem muzičkom festivalu “Deca pevaju hitove”, a naredne godine se pojavila u poznatoj emisiji “Muzički tobogan” Minje Subote.Nataša Bekvalac snimila je svoj prvi album, “Ne brini”, 2001. godine. Sledeće godine, 2002., objavila je album “Ništa lično”, s kojeg se izdvojila pesma “Mali signali”. Godine 2004. predstavila je album “Stereo ljubav”. Posle duže pauze, u decembru 2007., vratila se na scenu u Grand šouu s novom pesmom “Dobro moje”. U novembru 2008. objavila je EP “Ljubav, vera, nada”. Album “Ne valjam” izlazi u novembru 2010. godine. Nakon šest godina, Nataša postiže veliki uspeh petim studijskim albumom “Original”. Njeni najveći hitovi u karijeri uključuju pesme kao što su “Ne brini”, “Mali signali”, “Idu dani”, “Nikotin”, “Poludim li u 25”, “Ponovo”, “Navika”, “Trista stepeni”, “Dobro moje”, “Nikad ne reci nikad”, “Prva u piću”, “Ne kuni se u svoje drugove”, “Ja sam dobro”, “Pozitivna”, “Gram ljubavi”, “Kraljica novih ljubavi” i “Original”.

 

Preporučujemo