Pjevačica se nakon poroda znatno udebljala pa je dosegla vrhunac od 120 kilograma. Tijekom nekoliko godina Martina Vrbos vodila je dugu i tešku bitku s viškom kilograma. Evo kako je u konačnici uspjela izgubiti ukupno 50 kilograma.

Nakon poroda neočekivano sam se udebljala. Uzrok tome bila je moja nemogućnost konzumiranja hrane koju sam želio dok sam boravio u drugoj regiji. Zbog toga je moja prehrana bila isključivo sastavljena od nezdrave hrane zbog moje neutažive gladi za svime. Konzumirala sam brzu hranu s očajem i tjeskobom, gutala sam gazirana pića bez suzdržavanja i kompulzivno konzumirala slatkiše.

Spoznaja da sam došla do 120 kilograma kao da me pogodila iznenada, kao da se to dogodilo preko noći. Osjećao sam se tromo i nelagodno, dok su mi se bedra trljala jedno o drugo, što je bio neugodan osjećaj. Javna osoba koja je smršavila autofagijom, dijetom popularnom među mnogima u javnosti, podijelila je svoje iskustvo s domaćim medijima. Za autofagiju sam prvi put čuo od prijatelja koji je imao puno uspjeha u tome, jeo je što god je htio i još uvijek gubio na težini. Zaintrigiran, odlučio sam pokušati. Sada jedem što god želim tijekom šestosatnog prozora, a zatim postim preostalih 18 sati u danu.

Prvih nekoliko dana bio je izazov, jer sam se borila s napadima gladi, ali sada mi je rutina suzdržavati se od hrane. Osjećam se odlično, imam više energije nego prije, a moja prehrana sad se sastoji od ribe, juhe, salate i bureka. Martina Vrbos bila je prateći vokal Radetu Šerbedžiji i Đoletu Balaševiću. Međutim, stekla je široko priznanje svojim gorljivim sudjelovanjem u reality TV showu Survivor. Nakon što se udala za Bogoljuba Vidakovića i rodila dvoje djece, povukla se iz javnosti.

Preporučujemo