Već dvije decenije je najpopularnije muzičko takmičenje u regiji. Od svog početka 2004. godine, Zvezde Granda, srpsko glazbeno reality natjecanje, emitira se na televiziji Pink. Emisija je 2014. godine prešla na televiziju Prva da bi se 2022. vratila na televiziju Pink. Voditelji ove popularne emisije su Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Uvaženi žiri Zvezda Granda čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković. Produkcijski tim koji prati natjecanje čine Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Saša Popović. Pjevačko natjecanje Zvezde Granda u organizaciji Grand produkcije služi kao platforma za otkrivanje novih talenata unutar glazbene scene Granda. 

 

Natjecanje nevjerojatno podsjeća na popularnu glazbenu TV emisiju, American Idol. Saša Popović, zajedno s timom renomiranih estradnih umjetnika, traga po zemlji u potrazi za talentiranim pojedincima koji bi potencijalno mogli postati buduće zvijezde. Nakon niza audicija, vrh se natječe u televizijskom obračunu, gdje težinu imaju samo mišljenja domaćih gledatelja. Na kraju, u velikom finalu, pobjednik se okrunjuje na temelju zajedničkih glasova publike. Tekuća previranja unutar Zvezda Granda i dalje traju jer je danas započela produkcija novih epizoda za omiljeno natjecanje, otkrivajući val novih ažuriranja.

Unatoč prvotnim očekivanjima da će biti duže odsutna, Ceca Ražnatović sve je iznenadila povratkom u žiri. Proteklih 10 dana sam bila okupirana jednom stvari. Nažalost, nisam mogla sudjelovati u snimanju zbog dva slučaja trbušne viroze. Trenutačno zbog pluća neprestano kašljem tijekom vikenda. Međutim, stalno primam infuzije za rješavanje ovog problema. Unatoč tim izazovima, uspjela sam se vratiti svojim profesionalnim obavezama kao folk zvijezda. Ceca Ražnatović samouvjereno je izjavila da joj je, osim toga, imunitet jak. Izrazila je nesigurnost u prirodu trenutne situacije, nazivajući je strašnom epidemijom. Članovi njezine obitelji otvoreno izražavaju zabrinutost za njezinu dobrobit. Mole je da se odmori kako bi se lakše oporavila.Pjevačica je bezbrižno ispričala kako je njen sin razigrano zamolio majku da se odmori. No, Ana Bekuta i dalje se suzdržava od snimanja. Za vrijeme njenog odsustva, na njeno mjesto u žiriju privremeno je došao Dragan Kojić Keba.

 

Ceca biografija:

Godine 1989., s nepunih 15 godina, kreće na svoje glazbeno putovanje stvarajući svoj debitantski album pod nazivom “Ludo srce” i osvaja publiku diljem bivše Jugoslavije. Sljedeće godine izlazi njegova druga ploča, “To, Miki”, koja postiže impresivnu prodaju od 360.000 primjeraka. Ova prekretnica mu je omogućila da kupi svoje prvo vozilo, Mazdu 626, i doprinese dovršetku roditeljske kuće u Žitorađi. Godine 1991., na svoj 18. rođendan, Ceca je predstavila svoj album “Babaroga” i nakon toga krenula u međunarodnu pjevačku karijeru. Tijekom burnog razdoblja raspada Jugoslavije i rata u BiH, nastupala je isključivo za dijasporu i suzdržavala se od snimanja novog materijala. Nagađalo se oko njezinih romantičnih veza s uglednim ličnostima poput Vladana Lukića, istaknutog igrača Crvene zvezde, enigmatičnog Dejana Marjanovića Šabana, a kasnije i Hajrudina Samardžića Hara, bivšeg nogometaša i vlasnika raznih europskih diskoteka. Ceca je odlučila da ne govori o ovim glasinama koje se tiču ​​njenog privatnog života. Nakon pet mjeseci zajedničkog života, Ceca je zaprosila Željka Ražnatovića Arkana. Njihove zaruke dogodile su se 7. siječnja 1995. godine, a Ceca je dobila prsten ukrašen dijamantom od tri i pol karata. U trenutku njihovog vjenčanja 19. veljače ona je imala 22 godine, a Arkan 21 godinu stariji od nje. Vjenčanje, o kojem su regionalni mediji intenzivno pratili, počelo je u Cecinoj rodnoj Žitorađi, a završilo se u raskošnom hotelu Interkontinental.

 

Preporučujemo