Javnost je ostala zatečena iznenadnom viješću o razvodu Danice i Lazara Ristovskog, koja je bila potpuno iznenađenje nakon njihove četrdesetogodišnje ljubavi. Vijest o razvodu Lazara i Danice objavljena je početkom prošle godine. Sve vrijeme zajedničkog druženja, par je održavao skladnu vezu, odgajajući djecu, pa čak i dočekavši unuke. Oni koji su bili najbliži umjetnicima potvrdili su njihovu nepokolebljivu podršku jedno drugome, ističući duboko povjerenje koje su dijelili.

Unatoč brojnim pokušajima bivših supružnika da razjasne razloge razvoda, posebice kakav je utjecaj imao na njihove sinove Petra i Jovana, javnost nije uvjerena da su ti razlozi dovoljni i sumnja da postoji može biti nešto više te da je u sve umiješana i treća osoba. Kada je glumac obznanio svoju novu ljubavnu vezu svi su pomislili da je upravo nova djevojka bila razlog za razvod.

U raskoši luksuznog stana na samoj obali u Beogradu, Anica Lazić, znatno mlađa djevojka Lazara Ristovskog, veselo je obilježila svoj rođendan. Kako bi obilježila ovu posebnu prigodu, sudjelovala je u ekskluzivnom photo sessionu, zračeći u blistavoj šljokičastoj haljini. Mnoštvo dobrih želja zapljusnulo je, redajući se ispod njezine objave na Instagramu. Ankicina  ponosna mama, prva je u komentaru čestitala rođendan i izrazila ljubav prema dragoj kćerki. Međutim, izostanak čestitke partnera na društvenim mrežama bio je očit. Lazar je odlučio da ne ostavi komentar ili objavu na Instagramu povodom proslave rođendana Anice Lazić.

Ljubavni partner  Anice Lazić pripremila je jedinstveno iznenađenje za svoj rođendan, s namjerom da to ostane isključivo između njih dvoje i izazove snažne emocije.
Anica i Lazar u vezi su više od godinu dana, a nedavno su se odlučili na zajednički život, što ih je oboje jako razveselilo.

Preporučujemo