Mediji pomno prate izjave Vlatke Pokos, bivše muzičarke i televizijske voditeljice iz Hrvatske, povodom slučaja Nikoline Ristojević. Pokos, koja je svojevremeno bila udata za Josipa Radeljka i imala burnu vezu s njim, bila je u javnosti zbog svoje zajedljive ličnosti i oholog držanja. Čini se da su njeni nedavni komentari u skladu s njenom reputacijom.

Nakon nedavne prepiske na Instagramu između Vlatke i Borne Rajića, bivšeg supružnika dizajnera, Vlatka je iznijela niz primjedbi na račun Breninog fizičkog izgleda koje su bile namjerno provokativne. Osim toga, Vlatka je prokomentarisala i fotografiju Lepe Brene. U međuvremenu, Borna i Viktor Ristović su se upustili u raspravu u vezi sa Nikolinom Ristović, što je rezultiralo razdorom i spornim jezikom. Razgovor između Vlatke i Borne o Brenninom životu  naknadno je stavljen na raspolaganje javnosti putem Instagrama.

Na objavu fotografije Lepe Brene i Borne, Pokos je oštro odgovorila: “Šta se uopšte dešava na ovoj slici? A te pantalone? To je potpuna katastrofa.” Kao odgovor, Borna je stao u odbranu Brene, tvrdeći da je ona uspješna i zastrašujuća žena koja je briljirala u svim oblastima u kojima je počela.

Vlatkina ocjena Brene je da ona oličava sve aspekte seljaka. Cijena njenog odlaska bila je značajna, a u njenom odsustvu, postepeno se asimilirala na rubu društva. Odlučila je da napusti porodicu i usvoji novu religiju. Lično nemam visoko mišljenje o njoj, ali prepoznajem i divim se vašoj neverovatnoj strasti i vitalnosti”, napisala je Pokos. Uprkos njihovoj razmeni, njihova prepiska je bila kratka. Evidentno je da nije predvidela medijski nivo. da bi njeni komentari privukli pažnju, o čemu svjedoče primjedbe na raznim platformama društvenih medija. Naime o njenim komentarima na društvenim  mrežama pišu skoro svi mediji u regiji.

Preporučujemo