Ana Sević j epjevačica koja se široj javnosti prvi put predstavial u Zvezdama Granda, a sada će u istom takmičenju mijenjati Sanju Kužet kao viditeljica. Rođena  1982. u Kruševcu u Srbiji, Ana Sević poznata je srpska pjevačica i istaknuta javna osoba koja je stekla ogromnu popularnost u domaćoj glazbenoj industriji. 2003. godine Ana Sević kreće na svoj glazbeni put sudjelovanjem u cijenjenom natjecanju “Prvi glas Srbije”, gdje pokazuje svoj izniman talent. Iako nije izašla kao pobjednica, njezine izvanredne sposobnosti nisu prošle nezapaženo, što ju je dovelo do postavljanja temelja za njezinu uspješnu karijeru. Upravo je 2004. godine Ana Sević doživjela vrhunac slave postavši dijelom cijenjenog glazbenog projekta “Flamingosi”. Njihova senzacionalna pjesma pod nazivom “La gitana” brzo je postala popularna, osvojivši regionalnu glazbenu scenu i značajno pridonijevši širokom priznanju i velikom uspjehu Ane Sević.

 

ž Osim uspješne glazbene karijere, Ana Sević pozornost javnosti privukla je i osobnim životom. Ranije je bila u braku s cijenjenim pjevačem Darkom Lazićem, s kojim ima kćer Lorenu. Nakon njihovog rastanka, Ana je ponovno pronašla ljubav i vezala se za Danijela Nedeljkovića, s kojim je blagoslovljena s dvoje djece, kćeri Senom i sinom Simeonom. Ana Sević aktivno je prisutna na društvenim mrežama te svojim pratiteljima redovito pruža uvid u svoju svakodnevicu. Osim toga, imenovana je voditeljicom renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, čime je dodatno povećala svoju vidljivost u javnosti. Svojim zadivljujućim nastupima i magnetskim šarmom Ana Sević etablirala se kao istaknuta osoba u sferama domaće estrade osvajajući publiku iznimnim glasovnim sposobnostima i neospornom karizmom.

 

Nakon trijumfalnog povratka na televiziju, Ana Sević sada je omiljena voditeljica iznimno popularnog pjevačkog natjecanja “Zvezde Granda”. Njezino ponovno pojavljivanje na malim ekranima mnoge je neizmjerno razveselilo. Nakon razdoblja povučenosti od očiju javnosti, Ana se ponovno našla u središtu pozornosti. Naravno, njen romantični život postao je tema velikog interesovanja, posebno nakon razvoda od Darka Lazića, s kojim ima kćer Lorenu. Nakon turbulentnog perioda uz Darka Lazića, kojeg je strastveno voljela i s kojim je 2014. dočekala Lorenu, Ana Sević nije gubila vrijeme na pronalaženje društva. U ljeto 2018. uplovila je u vezu s Danijelom Nedeljkovićem. Njihova ljubavna priča poprimila je tajnoviti smjer kada su se tajno vjenčali 2021., a sada su ponosni roditelji dvoje prekrasne djece. Put supružnika Ane i Danijela započeo je puno prije dolaska njihovo dvoje djece, Sene i Simeona.

Bilo je to prije više od deset godina, možda čak i duže, kada se Ana prvi put susrela s Danijelom preko njezine najbliže prijateljice. Danijel je svojom osebujnom i onostranom pojavnošću iskočio iz mase, daleko od estrade. Iako se njihov prvi susret dogodio prije toliko godina, izgubili su kontakt sve dok se sudbina nije umiješala i ponovno ih spojila. Uz šest godina razlike u godinama, Danijel je postao Anin nepokolebljivi stup podrške, kako na privatnom tako i na poslovnom planu, kako je ispričala s medijima.
“Prilično je fascinantno kako život može biti ispunjen neočekivanim obratima. Imao sam privilegiju biti uključen u njegov rad duže vrijeme. Povezanost između naših obitelji seže daleko u prošlost, budući da su se moj otac i Danielov otac poznavali dva desetljeća. Otkako sam stigala u Beograd, znao sam za Danijelino postojanje, s obzirom na to da su naše obitelji poslovno surađivale. Zanimljivo, čak sam radila u tvrtki slične djelatnosti kao Daniel, što nas je činilo konkurencijom vrijeme. Međutim, sada su se stvari promijenile i često dijelimo bezbrižne šale. Danielov otac bi zaigrano primijetio: ‘Posjeduješ takav talent i stručnost, kada ćeš razmisliti o tome da se pridružiš našoj tvrtki i prisjećaš se dobrih starih vremena?'”, otkrila je Ana .

Treba istaći da su Ana i Darko Lazić trenutno u dobrim odnosima, što dokazuje i Anin dolazak na Darkovo vjenčanje. Unatoč tome, prije nekoliko godina pojavila su se nagađanja da je Ana bila u vezi s poslovnim čovjekom kojeg je upoznala u noćnom klubu, što je prema nekim izvorima dovelo do njihova razvoda. Darko je svoje osjećaje izrazio prije dvije godine, rekavši: “Nikada nisam bio prvi koji ju je izdao, ali sam bio shrvan kada sam otkrio njezinu nevjeru. Bio sam etiketiran kao najodvratnija osoba.”

Preporučujemo