Aleksandra Prijović je danas najtraženija i najpopularnija pjevačica koja puni velike koncertne dvorane i to po više puta. Pjevačica je nedavno završila tri rasprodata nastupa u najvećim beogradskim arenama. Pored toga, ugovorila je pet koncerata u zagrebačkoj Areni, tri u niškoj dvorani Čair i dva u sarajevskoj Zetri.

Aleksandra je u intervjuima za razne medije često priznavala svog supruga Filipa kao najveću podršku, posebno u karijeri. Njena dostignuća dokaz su njegovog nepopustljivog ohrabrenja. Kako prenosi Blic, u junu 2018. jedan par je jedno drugom ispovedao ljubav bez kraja. Godinu dana kasnije, u martu, na svijet su dobili sina i dali mu ime Aleksandar. Nedavni koncert u Areni obilježio je jedinstven nastup renomirane umjetnice Lijepe Brene, koja je scenu krasila u originalnom ansamblu. Ipak, najupečatljiviji trenutak noći bio je kada su Lepa Brena i Aleksandra zajedno nastupile i rasplakala potonju.

Prija je tokom nastupa zapanjila publiku svojom privlačnom crnom haljinom. Njena specijalna gošća Lepa Brena pridružila joj se na bini kako bi izvela Brenin popularni hit “Poželi sreću drugima”, koji je izmamio suze na oči publike, posebno mladoj pjevačici koja pjesmu veže u lijepom sjećanju. Aleksandra je prokomentarisala da je reklama za Brenu nepotrebna i umjesto toga je izrazila ponos zbog Breninog predstojećeg izvođenja pjesme koju je komponovao Filip.

To je izazvalo pometnju među rođacima, a neki tvrde da je Brena emotivno smekšala Aleksandru. Aleksandra Prijović od malih nogu gaji težnju da izađe na scenu u Beogradskoj areni, san koji se ostvario kada je nastupila na dva od tri velika solistička koncerta tamo. Izražava duboku zahvalnost svojoj porodici, posebno majci Borki i ocu Nedeljku, kao i svojim intimnim prijateljima Breni i Bobi, te supružniku Filipu i njegovoj braći i sestrama, na njihovom postojanom ohrabrenju tokom njenog putovanja.

Preporučujemo