Na ovim prostorima je bilo mnogo pjevača i pjevačica koji su postali regionalne senzacije, ne samo u doba Jugoslavije već i danas, iako je to možda malo teže nego prije zbog nacionalizma. Bilo kako bilo, mlađe generacije ne mare za tim površnim stvarima i grade odnose sa ostalom omladinom južnoslavenskog Balkana i muzika ih često ujedinjava.

Pjevačica Aleksandra Prijović iz Srbije je uspjela da napuni arene i dvorane širom bivše Jugoslavije od Beograda do Zagreba u kom je čak pet noći za redom napunila arenu, na šok mnogih starijih stanovnika Hrvatske koji imaju nacionalistička uvjerenja i protive se takvim nastupima.

Prijovićka danas izgleda zgodno i atraktivno, ali kaže da je u periodu trudnoće preko dvadeset kilograma nakupila jedući masnu hranu, tijesto i slatkiše. Čim se porodila carskim rezom, odlučila je da smrša dvadeset i tri kilograma i zategne svoje tijelo jer je poznato da mnoge žene imaju problema sa tjelesnom težinom nakon porođaja.

Budući da ima dovoljno novca, uspjela je da prilagodi svoj životni stil i prehranu tako da sad jede ribu, salate i pije cijeđene sokove i vodu i ti kilogrami su spali bez ikakvih problema. Dodala je i to da joj je puno lakše smršati kako je postala majka.

Razlog što joj je lakše smršati kako ima dijete je to što je previše zauzeta oko posla i odgajanja djeteta, da nema ni vremena ni apetita da jede kao što je prije jela i to joj je značajno pomoglo, pored toga što je prestala da jede hranu koja ima puno kalorija i značajno deblja.

Preporučujemo