Milorad Mandić Manda, renomirani srpski glumac u domeni kazališta, filma i televizije, nadaleko je poznat po nastupima u raznim predstavama poput “Lepo selo lepo gore”, “Mrtav Ladan”, “Ivkova slava” i TV emisijama. uključujući “Selo gori, a baba se češlja,” “Jagodići,” “Ravna gora,” među ostalima. Rođen je u Beogradu 3. svibnja 1961., a preminuo je 15. lipnja 2016. u rodnom gradu. Mandić Manda bio je otac četvero djece, tri sina i kćer. Manda je preminuo od srčanog udara na pozorišnim daskama dok su u publici bili njegova supruga i mali sin kao i veliki broj kolega i prijatelja.

Bivša supruga Milorada Mandića, Ksenija Sonja Burzan, rodila mu je troje djece: Mariju, Marka i Filipa. Iako je njihova romantična veza na kraju bila neuspješna, njih dvoje su nakon razlaza uspjeli njegovati međusobno poštovanje i uspostaviti kvalitetan odnos koji su održavali za boljitak svojih potomaka.

Teškoj  situaciji nakon njegove smrti ipak pomaže činjenica da  bivša supruga Milorada Mandića, s Anjom Mandić, glumčevom sdrugom suprugom, ima prekrasan odnos pun podrške. Obiteljska zajednica Anje i Andrije nepotpuna je bez prisutnosti Sonje i njezine djece koja su postala neizostavan dio njihovih života. Mandinog najmlađeg sina cijela obitelj posebno obožava.

Tijekom proslave Andrijina sedamnaestog rođendana, u obiteljsko druženje uključili su se i Sonja s djecom. Fotografija događaja na kojoj su tri najznačajnije žene u Mandinom životu ostavila je snažan dojam na mnoge. Anja je nedavno podijelila ljupku fotografiju na kojoj su Sonja i Marija, što dodatno naglašava snažnu vezu ljubavi koju obitelj dijeli. Ovaj iskaz ljubavi i jedinstva iskrena je počast uspomeni na njihovu dragu Mandu.

Preporučujemo