Marija Šerifović je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji. U današnje vrijeme, opće je poznato da pop zvijezda koja je pobijedila na Euroviziji 2007. izaziva najveće poštovanje svih pojedinaca. Njezin umjetnički doprinos nadaleko je hvaljen, a poznato je da redovito nastupa uživo u raznim klubovima diljem svijeta. Svojim talentom, zadivljujućim glasom i prekrasnim pjesmama, Marija je stekla ne samo priznanje i slavu, već i bogatstvo koje joj je omogućilo da uzdržava svoje roditelje,  Vericu i Rajka, bivše glazbenike.

 

U potrazi za srećom, nabavila je stan, opremila ga i prigrlila luksuzan način života, ali joj to nije donijelo zadovoljstvo za kojim je tragala. Na upite njezinih kolega novinara o njezinom emocionalnom stanju i zašto je sama, samouvjereno je odgovorila da je sama promišljena odluka koju je u ovom trenutku sama odabrala.

Nakon što je ljubav privremeno ostavila po strani, Marija Šerifović ovih je dana dobila i objašnjenje zašto. Unatoč ponovljenim pokušajima da sama začne i nosi dijete, nije uspjela ispuniti svoju čežnju da prigrli majčinstvo. Međutim, njezina krajnja težnja ostvarena je kroz nevjerojatan dar surogat majčinstva.

Po nedavnom dolasku u Srbiju, Mariju i njezina sina srdačno su primili prijatelji koje smatra obitelji, nakon što su u Americi uspješno završili sve planove i dogovore. Rođendan danas slavi Vladimir Nićiforović, glumac i fotograf koji je i Marijin blizak prijatelj. Marija je na Instastoryju njihovu  podijelila zajedničku fotografiju, popraćenu srdačnim natpisom: Smuvaćemo se mi kad tad Nićifore. Dok su se neki pojedinci u tome zabavili, drugi vjeruju da pop zvijezda ne želi samo površne preinake, već i emotivne transformacije.

Preporučujemo