Mnoge slavne ličnosti vole da eksponiraju svoje partnere, djecu, roditelje i druge ljude u svom životu i tako im unište privatnost, ali sebi pruže medijsku pažnju koja je važna u današnjem biznisu estrade. Međutim, neki žele da čuvaju svoj privatni život podalje od poslovnog i stoga se odlučuju na to da ne pokazuju dosta o sebi i svojima. Jedini trenuci kad ih možete vidjeti sa nekom važnom osobom su premijere filmova i promocije knjiga.

 

Takvi događaji su jedni od rjeđih kada možete vidjeti slavnog glumca Branislava Lečića koji je donedavno bio povezivan sa trideset godina mlađom fakultetskom asistenticom Jelenom. Zadnji put je viđen u javnosti pretprošle godine na promociji knjige Žarka Lauševića i onda se opet povukao u svoj privatni život.

 

Svi se pitaju šta se kod njega dešava, naročito na ljubavnom polju i to je izgleda bilo goruće pitanje sudeći po reakcijama na njegovoj pojavi na premijeri filma o legendarnom Duletu Saviću. Mnogi su se slavni ljudi pojavili na toj premijeri, pa i Lečić sa nepoznatom zanosnom plavušom koja je izmamila poglede svih prisutnih kao i javnosti.

 

Nije poznato ko je ova žena i kakav je njen odnos sa Branislavom. Neki špekulišu da je to njegova nova partnerica s kojom je zamjenio Jelenu, dok drugi vjeruju da je u pitanju neka prijateljica ili poznanica koju je poveo sa sobom na premijeru da uzburka javnost. Bilo kako bilo, nisu ostali neprimjećeni i mnogi smatraju da lijepo izgledaju zajedno. Izgleda da nećemo saznati ništa dok se sam Branislav ne oglasi po pitanju ovoga, ali ako mu je ovo nova partnerica, lijepo je vidjeti da uživa s njom. Više pogledajte ovdje.

Preporučujemo