Pjevačica Rada Manojlović i Milan Stanković za vrijeme takmičenja “Zvezde Granda” započeli su ljubavnu vezu, ali su i nakon razlaza uspjeli održati prijateljstvo. Mnogi su špekulisali da su opet zajedno ali je ot pjevačica demnatovala. U svom nedavnom otkriću otvoreno je ispričala zamršenost njihovog odnosa i osvrnula se na Stankovićev angažman u medijskom malverzacijama. Osim toga, priznala je vlastitu povezanost s njegovom duhovnom preobrazbom i novom vjerom u Boga.

Rada je ogolila dušu, razmišljajući nose li namjere Milana Stankovića težinu nepovratne obveze, jer kada jednom krene planove, nema mu povratka. Osigurati da njegova želja ostane neispunjena moj je prioritet. Uz moje duboko razumijevanje njega, posjedujem vrhunsko znanje o tome što je za njega uistinu korisno. Milan me obavijestio o negodovanju samostana u vezi s bilo kakvim spominjanjem njega, ali ja sam posrednik između njega i novinara.

Nadam se da će Milan pronaći sredinu između svoje strasti za pjevanjem i angažmana u samostanu. Za njega bi bilo prihvatljivo posjetiti samostan kao turist, radi slobodnih aktivnosti, poput odmora ili piknika, na ograničeno trajanje od deset dana, prije povratka. Inzistiram na tome da stvari idu po mom planu, jer nemam želju osobno posjetiti samostan da ga vidim. Nepodnošljiva je pomisao da na takav način izgubimo Milana – rekala je Manojlović.

– Dok je Milan sklon subjektivnoj perspektivi, ja stvarima pristupam objektivno No, on je često predmet medijske pozornosti i ja sam mu ukazala na važnost ovog trenutka. Ohrabrujuće je vidjeti zanimanje javnosti za njegov život i duhovno putovanje. Stalno ga podsjećam da cijeni to što se članci o njemu i njegovoj povezanosti s Bogom stalno kotiraju visoko u smislu čitanosti. Unatoč stalnoj potrazi za “pravim” muškarcem, pjevačica ističe kako joj je teško održati veze, a posljednji je prekid veze s kolegom Harisom Berkovićem. Posao kojim se bavim utječe na moje blagostanje. Borim se s prekidom veza, a kad sam u jednoj, moje samopouzdanje i vlastita vrijednost se smanjuju. Izmiče mi pojam mira jer nisam sklona obiteljskim vezama i svjesna sam da mi stvaranje  obitelji nije po mjeri.

Preporučujemo