Ovog leta, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj razmenili su zavete u tajnom crkvenom obredu, naznačujući učvršćivanje njihove ljubavi. Izvještaji medija sugeriraju da je u pripremi veliko vjenčanje, ali ima pitanja u vezi sa prisustvom Nemanjine majke i sestre. To je zbog činjenice da je kasnije otkriveno da je crkvenom vjenčanju prisustvovao samo mali broj značajnih osoba.

Među Anastasijinom najbližom rodbinom bili su njena majka Ceca, šofer i kumovi. Začudo, roditelji uspješnog fudbalera nisu smatrani dijelom ove intimne grupe. Odnos između porodice Ražnatović-Gudelj u posljednje vrijeme postaje intrigantniji. Iako je njihova veza nadaleko poznata po svojoj snazi, nedavni događaji postavili su složenost njihovih odnosa u prvi plan. Šuškalo se da Cecina i Oliverova veza nije zasnovana na ljubavi.

U određenom trenutku, uspostavili su vezu na Instagramu i pokazali naklonost jedno prema drugom kroz javni zagrljaj u trenutku slavlja. Ipak, odlučili su se distancirati od stranice društvenih medija i “krenuti dalje”. Obrazloženje njihove odluke nije otkriveno. Ono što je zanimljivo jeste da Nemanja ima tesnu vezu sa majkom i sestrom Vanjom, ali njih dvoje više ne borave u Sevilji.

Nakon dužeg perioda, žene iz porodice Gudelj su se preselile u Holandiju. Moguće je da oklijevaju da se vrate i naruše mir koji su iskusili u Sevilji. U međuvremenu, Nebojša, otac, odlučio je da ostane u Sevilji, verovatno zbog činjenice da njegov mlađi sin Dragiša tamo živi i da je igrač Kordobe. Fotografije sa Nemanjinog venčanja na kojima je njegova porodica tek treba da vidi šira javnost, a ostaje nejasno zašto nisu objavljene. Nedavno je Olivera deaktivirala svoj Instagram profil, a neizvjesno je da li je to povezano s izostankom javnih fotografija sa vjenčanja. Nije poznato ni zašto je porodica Gudelj odlučila da se razdvoji.

Preporučujemo