Nakon pet godina braka, voditelj Zoran Pejić Peja, zakonski je okončao brak sa 25 godina mlađom suprugom Draganom. Odlučio je dati javnu izjavu o tom pitanju. Moji kolege novinari, imam službenu objavu. Cijenim vaše strpljenje. Teška srca vas obavještavam da smo Dragana i ja razvedeni već četiri mjeseca.

Imali smo miran rastanak uz šalicu kave. Sjeli smo jedno jutro i otišli svaki svojim putem. Ispričavam se što sam ovu objavu javno objavio, ali ne mogu to svakome pojedinačno objašnjavati. Nema neprijateljstva i zle volje, prekinuli smo romantičnu vezu kao veliki prijatelji i drugovi. Ove detalje prenio je magazin Grand.

Tijekom prijašnjeg intervjua za medije, Peja je otkrio da želi imati dijete s Draganom. Želja mi je opet postati roditelj. Najdublji osjećaj ispunjenja i postignuća u postojanju je odgajati djecu. Postavši ugledna i pouzdana osoba umjesto lažljive i licemjerne, uspio sam razveseliti svoje roditelje. Osjećao bih sličan osjećaj zadovoljstva da moji potomci odrastaju kao moralno čestite osobe. To bi, po meni, definiralo uspjeh.

Podsjetimo, Peja je svojoj supruzi priskrbio implantate u grudima, a ona mu je uzvratila stomatološkom uslugom. U intervjuu u emisiji “Ekskluzivno”, Peja je ispričao da su on i njegova supruga  prije godinu dana zaželjeli želju. Ona mu je poželjela dati zube, a Peja je zauzvrat poželio povećanje njenih grudi. Sudbina je htjela da su se obje želje ispunile. Peja je rekao da je jako zadovoljan veličinom supruginih novih grudi, koje je sam izabrao. Sad se ta njegova investcia čini neisplativom obzirom da je došlo do razlaza između njih dvoje nedavno.

Preporučujemo