I danas imamo saznanje o novom razvodu koji potresa muzičku scenu. Niko nije očekivao da bi baš ovaj pjevač koji je u braku sa suprugom bio četvrt vijeka biti sljedeći. Domaća estradna scena trenutačno doživljava navalu razvoda. Nakon rastanka Dragane Mirković i Harisa Džinovića, sada se u sličnoj situaciji našla još jedna neočekivana zvijezda.Prema pisanju beogradskih medija, Dženan Lončarević je pred razvodom.Pjevač podrijetlom iz Prijepolja već duže vrijeme drži poziciju najveće popularnosti, no njegov privatni život ostao je enigma.Prije nego što je stekao slavu, već je ukrstio puteve sa suprugom Samirom, a to je vrijeme koje prethodi 2006. godini kada je počeo s uspješnim nastupima po beogradskim klubovima.

 

Sa sposobnošću stvaranja ugodnog ambijenta tijekom svojih koncerata, jedinstvenim vokalnim tonom, raznolikošću žanrova i repertoarom uspješnih pop hitova, posjeduje neokaljanu biografiju i neupitan talent.

Unatoč nedvojbeno velikom interesu brojnih obožavateljica, svoj je emotivni svijet odlučio pomno čuvati, čuvajući ga isključivo za sebe.

“Tema mog osobnog života je nešto što odlučujem zadržati privatno, kao što bi i trebalo ostati. Moja publika ima istinski interes za moju glazbu, a to je aspekt koji bi trebao biti u središtu pozornosti”, pojasnio je jednom prilikom.

Prema našim saznanjima, Dženan i Samira ponosni su roditelji dvoje djece. Unatoč tome što je nedavno napunio 49 godina, poznati pjevač još uvijek nije otkrio nedavna događanja u svom privatnom životu.

Zanimljivo, postoje izvještaji iz određenih izvora koji upućuju na to da je zapravo pokrenuo brakorazvodnu parnicu na rođendan svoje supruge u veljači. Vrijedi napomenuti da se tijekom cijele veze nikada nisu zajedno pojavili u javnosti.

Biografija:

Rođen 1975. godine u Prijepolju, Dženan Lončarević završio je osnovnu školu u rodnom gradu, a potom srednju glazbenu školu u Sarajevu. Iako ga je u početku privlačila harmonika, na kraju je odabrao gitaru zbog vještina njegovog starijeg brata na tom instrumentu.

  • Već u drugom razredu počeo je sam učiti svirati gitaru i, bez pohađanja niže glazbene škole, pripremao se za srednju školu pod mentorstvom profesorice Adile Topčibašić. Nakon boravka u Prijepolju, uspješno je završio srednju glazbenu školu u Sarajevu. Lončarević je svoje vještine usavršavao vježbajući s prijateljima u šupi koja se nalazila u blizini njegove kuće, gdje su se okupljali prijepoljski glazbenici.

Među kolegama iz benda bio je i Enko Zukić, brat Emira Zukića. Osim toga, Lončarević i profesor Bajić surađivali su na organiziranju rock koncerata unutar i izvan nekadašnjeg Doma revolucije, sada poznatog kao Dom kulture. Dženan je na svoj glazbeni put krenuo posuđujući svoj glas i glazbeni talent lokalnom bendu Izazov.

Zabavljali su publiku u raznim prijepoljskim klubovima, a najupečatljiviji nastup održali su u klubu San Marko. Popularnost im je rasla, a ubrzo su se našli iu Novoj Varoši, Zlatiboru i Užicu. O Dženanovom izuzetnom pjevačkom i sviračkom umijeću koje je snimio njegov prijatelj Marko Klačar, pričalo se u drugim gradovima. Godine 2006. otisnuo se na beogradsku klupsku scenu, gdje se vrlo brzo etablirao kao glazbenik koji bez muke stvara naelektriziranu atmosferu.

Duhovito se prisjeća da su sokovi i pića bili svakodnevni dio inventara. Sljedeće godine je pokazao svoj talent na Budvanskom festivalu (Pjesma Mediterana) sa svojom izvedbom pjesme “Ti amo Anđela”, čime je naposljetku osvojio prestižnu nagradu za najbolji mediteranski zvuk.

Iste te godine predstavio je svoj album “Nikome ni reč”, koji je brzo porastao u popularnosti i proizveo jednu od njegovih najomiljenijih pjesama. Kompoziciju za ovu pjesmu osmislio je Kiki Lesendrić, dok je tekst napisala Jelena Trifunović.

Preporučujemo