Dragana je na vrhuncu estrade već preko 30 godina. Njezina slavna karijera u potpunosti se pripisuje njezinom iznimnom pjevačkom glasu, urođenom talentu, besprijekornom odabiru pjesama, marljivoj radnoj etici i ljubavi prema glazbi i njezinim obožavateljima.Svojim brojnim hitovima, od kojih su mnogi odoljeli vremenu, i visokom tiražom krčila je put prema zvijezdama. Krenula je na opsežne turneje koje su obuhvatile cijeli svijet, a njezini glazbeni spotovi, koji su bili ispred svog vremena, mogli su se pohvaliti visokim budžetom.

Već tri desetljeća bila je omiljena figura među publikom zbog svoje iskrenosti prema sebi i drugima, kao i svog neupadljivog i skromnog držanja. Unatoč tome, dokazala se kao uporan i marljiv radnik, neprestano zarađujući divljenje i podršku svojih obožavatelja. Sa svojim mužem je u braku preko dvije decenije i imaju dvoje djece.

Dragana Mirković i Toni Bijelić 28. rujna 2000. u Beču su jedno drugome izjavili ljubav. Njihova svadba, međutim, održana je uz malo ili nimalo pompe, prema njihovom zahtjevu. Mnogo godina nakon toga, folk ikona ispričala je detalje tog značajnog dana, uključujući i svoj izgled. Nakon što je vijest o našem braku izašla u javnost, potvrdila sam njenu istinitost jednom našom fotografijom. Naše vjenčanje održalo se u skromnoj ceremoniji u općinskom uredu. Međutim, zbog sankcija na snazi, moja obitelj nije mogla prisustvovati proslavi jer nisam mogla osigurati vize za njih, rekla je jednom pjevačica.

Iako je Toni bio austrijski državljanin od rođenja, ja sam to imala priliku doživjeti tek nakon što smo se vjenčali. Na svadbu je moglo doći samo dvadesetak ljudi jer nije mogla doći cijela Tonijeva obitelj. Iako su mi nedostajali moji najdraži, samo vjenčanje bilo je nevjerojatno lijepo i romantično Vjenčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića bilo je jedinstveno u svakom pogledu, što dokazuje i odjeća koju je pjevačica odabrala. Umjesto uobičajene vjenčanice, odlučila se za kombinaciju kratke haljine i prozirnog ogrtača, stvarajući prepoznatljivu cjelinu.

Preporučujemo