Činjenica je da danas živimo u jako teškim vremenima za mnoge. Cijene stalno rastu, zaposlenost je sve manja i u svijetu se stalno događaju neke katastrofe. Jedna od nuspojava svega ovoga je i porast beskućništva, a to mnoge pogađa kada vide koliko novca troše slavne ličnosti na svoje stambeno pitanje kada kupuju vilu za vilom i rasipaju se na svakom koraku.

Neke zvijezde žive širom svijeta i imaju luksuzne stanove i vile koje najčešće zjape prazne dok ne dođu jednom ili dvaput u godini tu na provod ili ih nekad iznajme za žurke i slično. Kada bismo znali koliko koštaju neki od tih stanova i na kakvim su skupocjenim lokacijama, pali bismo u nesvijest.

Iako se ovakva bogatstva i bahato rasipanje očekuje od ličnosti poput Jelene Karleuše, Cece i njima sličnih, vjerovatno će vas iznenaditi činjenica da i pjevačica Viki Miljković živi u luksuznom stranu na skupocjenoj lokaciji u Beogradu, a time se nedavno pohvalila na svom profilu.

Naime, za Viki mnogi znaju da nije toliko na meti skandala i tabloida i da je u braku sa suprugom Tašketom s kojim odgaja sina. Viki koja je poznata po nekoliko hitova kao što su “Mogu, mogu”, “Ne znam šta si, tugo moja” ili “Bajadera” je definitivno popularna, ali ne koliko neke od njenih kolega i kolegica od kojih su mnogi i mnoge došli poslije nje na scenu. Mnogi fanovi su ostali šokirani kad su vidjeli rasipnički stil života ove turbofolk dive kad je pokazala pogled sa svog prozora u tom skupocjenom stanu u Beogradu.

Preporučujemo