Iako je svima jako poznato tv lice o njenom privatnom životu se ne zna puno. Irina Vukotić, rođena 1976. u Gornjem Milanovcu, od 1995. godine živi i radi u Beogradu. Upravo tijekom projekta “Big Brother” susrela se sa Savom Radovićem iz Bora, koji se nametnuo kao jedan od najzanimljivijih sudionika uvodna sezona reality showa. Njihovo romantično putovanje započelo je u veljači 2007., a kulminiralo je vjenčanjem 8. kolovoza iste godine. Iduće godine na svijet su dočekali kćerkicu Iskru. Budući da su bili istaknute osobe, njihova veza i kasnija zajednica bili su pod stalnim nadzorom srpskih tabloida. Sava je na početku priznao da ga je Irinina nesebičnost osvojila, dok je njezina privlačnost u nepredvidivosti. Oboje su prepoznali svoju kompatibilnost, što je Savu potaknulo da prigrli stabilnost i ostavi za sobom svoje prijašnje eskapade. Međutim, 2009. godine kružile su glasine da se par razišao. Sava je u intervjuu potvrdio da više ne žive zajedno, ali je izrazio nadu u pomirenje.

Zbog zahtjevnih profesionalnih obaveza našli su se razdvojeni, što je u konačnici dovelo do odluke o razvodu nakon godinu i pol dana braka. Nakon rastave, Irina je postala izrazito potajna o svom privatnom životu, za razliku od Save koji izbjegava javna pojavljivanja sa svojim partnericama. Irina često kaže da joj je kći najvažniji aspekt života, nazivajući je “svjetlom svog postojanja”. Na pitanje o potencijalnom interesu svoje kćeri za ostvarivanjem karijere u javnosti, Irina je oduševljeno izjavila da bi podržala kćerine snove i da bi bila oduševljena da joj se pridruži na televiziji. Irina je spomenula kako je njezina kći pokazala prirodnu sklonost prema glumi, iako je u međuvremenu odustala od baleta i ritmičke gimnastike. Na nagovor Iskre, majka i kći prvi su put zajedno nastupile 2013. godine, a Iskra se odlično snašla u ulozi mlade manekenke. Godine 2014. Irina je vratila svoje djevojačko prezime. Tijekom intervjua priznala je da je zaljubljena i da doživljava sreću, ali je odlučila da o svom privatnom životu neće razgovarati s medijima.

Medijska pozornost skrenula je na dr. Radmila Jankovića kada su kružile glasine o njegovoj navodnoj ljubavnoj vezi s voditeljicom Irinom Vukotić. Njegovo primarno zanimanje je, prije svega, anesteziolog. Prema riječima insajdera, iznimno je vješt u tom području. U novije vrijeme smo otkrili da doktor posjeduje ne samo šarm, već i izuzetan talent za glazbu. Dejan Perašević je zajedno s ravnateljem Klinike za anesteziju i kolegom iz niškog Urgentnog centra surađivao u realizaciji zadivljujućeg glazbenog spota. U rasponu od samo mjesec dana prikazivanja na YouTubeu, njihov sadržaj prikupio je znatan broj pregleda, koji se broje u tisućama. Pjesmu je osmislio doktor Radmilo Janković na stihove iz “Balade iz predgrađa” Dobrice Cesarića. U suradnji s kolegom Peraševićem, ne samo da su posudili glasove za pjesmu, već su svoje glumačko umijeće pokazali iu pratećem spotu.

 

Tom prigodom izrazio je namjeru da stvori pjesmu koja će dočarati istinsku melankoliju niške kaldrme, s ciljem da izazove taj osjećaj kod ljudi kada je slušaju. I Radmilo Janković i Irina Vukotić suzdržali su se od otvorenih priznanja svoje veze, no nisu htjeli opovrgnuti medijska nagađanja. Prema Irininim riječima, doista nema veće radosti u životu nego iskusiti ljubav i uzvraćanje dobrodušnog čovjeka s kojim se može upustiti u beskrajne razgovore, iskreno se smijati i njegovati duboku vezu međusobnog razumijevanja i poštovanja. Irinini pratitelji na Instagramu brzo su primijetili nekoliko fotografija njezinog partnera koje su se uspjele prošuljati pored objava s njihova putovanja na Kubu. Ne samo da su se lijepo proveli na svom putovanju, već su na zadivljujućoj lokaciji proslavili i Radmilov pedeseti rođendan.

Preporučujemo