Postoji veliki broj i vrsta horoskopa a mi vam danas donosim romski za koji kažu da je jedna od najtačnijih na svijetu i jako je detaljan. 

bik
Ispreplitanje vjenčanja, sreće i nesreće stvara složenu i zamršenu tapiseriju emocija.

Ljubav

Ako vam je raspored natrpan, čeka vas mjesec koji je kompliciran i zahtjevan. Vaša veza s dragom osobom često će varirati, ponekad pod utjecajem intenzivnih osjećaja, dok će ponekad zajednička iskustva biti obilježena raspravama i napetostima.

 

Tijekom drugog dijela mjeseca, postoji pojačana napetost koja zahtijeva zajednički napor da poboljšate komunikaciju sa svojim partnerom i izbjegnete pretjerano reagiranje na njegovo nepromišljeno ponašanje. Iako možete optužiti svoju voljenu osobu za koketiranje, važno je priznati i svoju ulogu u toj situaciji.

Kada se nađete sami, važno je uključiti se u društvene aktivnosti i biti proaktivan. Prisustvovanje okupljanjima i proslavama može dovesti do stvaranja intrigantnih veza.

Tijekom ovog mjeseca vaša će senzualnost i strast biti pojačani, što će vas učiniti otvorenima za prihvaćanje bilo kakvih spontanih susreta koji vam se mogu dogoditi, osobito od početka drugog desetodnevnog razdoblja.

Posao

Velika su očekivanja od nedavno uspostavljenih sporazuma i suradnji. Iako se čini da su vaši partnerski poslovi stabilni, važno je da ne postanete previše samozadovoljni. Ožujak će donijeti reviziju određenih suradnji, a posebice treći tjedan donosi nagle promjene, neočekivane situacije i moguće sukobe. Međutim, donošenjem mudrih odluka i promišljenim radnjama možete ublažiti svaku potencijalnu štetu.

Zdravlje

Održavanje hranjive i dobro uravnotežene prehrane je ključno. Važno je napomenuti da stres može oslabiti imunološki sustav, čineći pojedince sklonijima prehladama i virusima.

Blizanci
Nakon smrti muža, udovica je krenula na putovanje.

 

Ljubav

Tijekom ožujka bit će vam važno njegovati učinkovitu i transparentnu komunikaciju s emotivnim partnerom jer bi vaša veza mogla naići na izazove na tom putu.

Možda razlog vašeg zanemarivanja prema voljenoj osobi proizlazi iz kombinacije ograničenog vremena, osobnih preokupacija i potencijalne izloženosti vaše komunikacije s bivšim partnerom ili dugogodišnjim poznanikom sadašnjem partneru.

Iskreno se potrudite biti iskreni prema sebi i drugoj uključenoj osobi, posvetite dodatno vrijeme i energiju njegovanju vašeg odnosa i jačanju njegove snage umjesto da ga umanjujete.

Za one koji nisu u vezanoj vezi, postoji mogućnost upuštanja u kratak, ali ugodan seksualni susret s bivšim partnerom, koji nudi trenutke interesa i zadovoljstva.

Tipično, samci imaju više prilika za stvaranje novih veza i upuštanje u razigrane interakcije, iako se trenutno čini da niti jedan od tih susreta ne napreduje prema predanijem smjeru.

Posao

Dok druga dekada ožujka može donijeti neuspjehe u vašim poslovnim projektima, na kraju ćete pronaći zadovoljstvo u konačnim ishodima.

Oni koji se upuštaju u profesionalnu suradnju s pojedincima iz različitih zemalja vjerojatno će briljirati, budući da se kroz česta putovanja otvaraju brojne unosne poslovne prilike.

Uz vašu snažnu inicijativu, pred vama je mjesec pun potencijala koji vam nudi nebrojene kontakte i prilike da se upustite u značajne pripovjedačke pothvate.

Dobit ćete financijska sredstva iz raznih izvora.

Zdravlje

Kada je riječ o mlađoj generaciji Blizanaca, svi zdravstveni problemi koje mogu doživjeti općenito će biti privremene prirode. Međutim, starije osobe trebaju voditi računa o kroničnim bolestima, kao io zdravlju svojih pluća i bronhija.

 

 

Rak
Kombinacija lopova, bolesti i slova predstavlja složenu situaciju.

Ljubav

Svakodnevna komunikacija s emocionalno involviranim partnerom možda neće ispuniti vaša željena očekivanja, jer postaje evidentno da ste nezadovoljni trenutnim stanjem u vezi.

Tijekom prvih dvadeset godina ožujka, uložit ćete značajan napor da obnovite svoju vezu, težnja koja će imati veliku važnost.

Postoji mogućnost da vi i vaša draga osoba nenamjerno nedostajete jedno drugome ili da vam nedostaje vremena da u potpunosti uložite u vezu. Međutim, tek u ranim fazama svojih tridesetih ući ćete u živahnije razdoblje, u kojem će stvari koje ste potiskivali konačno izaći na površinu.

Tijekom prvih dvadeset dana u mjesecu, samci rođeni u znaku Raka mogu doživjeti osjećaj ogromnog olakšanja i oslobađanja od tereta pritiska. Malo je vjerojatno da ćete tijekom ovog vremena naići na odgovarajućeg romantičnog partnera, stoga bi bilo mudro usredotočiti se na brigu o sebi i osobni razvoj.

Kako se bude razvijala treća dekada mjeseca, očekujte značajan pomak u vašim razinama energije i društvenom angažmanu, utirući put povećanju istinskih mogućnosti.

Prije nego što naglavačke zaronite u romantičnu vezu, odvojite vrijeme da istinski razumijete i upoznate svog potencijalnog partnera.

Posao

U području vašeg poslovanja prožima se osjećaj dvosmislenosti i nepredvidivosti. To je kao da vam nedostaje potrebno znanje, s određenim događajima i transakcijama koje se događaju tajno, skrivene od vaše svijesti. Ključno je ne prihvaćati bespogovorno svaku informaciju, osobito u prvom dijelu ožujka.

Preporučljivo je suzdržati se od pokretanja bilo kakvih novih partnerstava tijekom tog razdoblja jer se mogu pokazati nepouzdanima i predstavljati potencijalne rizike.

Kako mjesec odmiče, druga polovina donosi značajan napredak u kvaliteti ponude i jačanju odnosa s poslovnim partnerima i kolegama.

 

 

Horoskop za Ovna u martu 2024.
Zdravlje

Starije osobe unutar ove skupine mogu doživjeti fluktuacije imunološkog sustava, što dovodi do veće osjetljivosti na obične prehlade i pogoršanje kroničnih bolesti. Suprotno tome, mlađi pojedinci mogu primijetiti promjenu u svom mentalnom blagostanju tijekom početnog dijela mjeseca.

Preporučujemo