Nakon dugogodišnje posvećenosti svom zanatu, Dejan Milićević je stekao izuzetan ugled kao fotograf i reditelj, tesno sarađujući sa mnogim značajnim ličnostima. Sada je prepoznao koji aspekt predstavlja najveći izazov u saradnji.Preferencija za saradnju s muškarcima i dalje prevladava, smatrajući ih lakšim partnerima za rad. S druge strane, često se žene doživljavaju kao kompleksnije, posebno u doba interneta gde mogu otkrivati stvari koje izgledaju nadrealno i koje prevazilaze njihove sposobnosti. Međutim, uvek postoji humoristična opcija “napravi se”, kako je priznao Dejan. Zadobiti poverenje muzičkih zvezda predstavlja izazovan zadatak, ali je Milićević nedavno otkrio tajnu svog izuzetnog uspeha. Dejan je objasnio da je izgradnja poverenja ključna, kako u radu s muškarcima, tako i s ženama. Naglasio je da mu muškarci lako veruju i razumeju njegove namere, dok žene imaju poverenja u njegovu stručnost. Kada pruža savete ženama o izboru kupaćih kostima ili bodija, uvjeravajući ih da to neće izgledati vulgarno, Dejan Milićević veruje da će unaprediti njihov izgled. Kroz izgradnju poverenja s klijentima, postiže efikasnu komunikaciju i pažljive slušaoce. Općenito, rad s muškarcima je jednostavniji jer uključuje pronalaženje atraktivne žene za video i rukovanje njihovim stilom. S druge strane, žene imaju tendenciju biti složenije i stalno teže poboljšanju svog izgleda i ljepote.

 

 

Milićević je podelio zanimljivu anegdotu iz 1995. godine, kada je sarađivao na kreiranju omota za Cecin album. Iako ova priča možda ne izaziva najveće strahopoštovanje, ilustruje nepokolebljivu profesionalnost. Tokom snimanja naslovnice za “Ljubav fatalnu” sa Cecom, odlučili smo uhvatiti njenu suštinu u garaži na Obilićevom vencu. Međutim, frizerka je zaboravila fen, a Cecina snalažljivost je zablistala kada je predložila: “Evo, navlaži mi kosu ovim”, koristeći kadu s vodom.Frizerka je bez oklevanja umočila ruke u kadu i vešto sredila Cecinu kosu. Ovaj incident ilustruje nepokolebljivu posvećenost pravog profesionalca, gde je jedini fokus na izvršavanju zadatka. Dejan Milićević je, sagledavajući njihove specifične zahteve, napravio poređenje između saradnje s našim poznatim zvezdama Cecom i Brenom. Ceca i Brena imaju suprotne preferencije, jedna preferira duže izdanke, dok druga to ne čini. Brena, izdržljiva profesionalka, spremna je čak podnijeti temperature do -50 stepeni tokom snimanja. Iako neki vole snimati na otvorenom, a drugi biraju postavke u zatvorenom, njihove preferencije ne remete moj rad, što je od suštinskog značaja. S Cecom imam dugogodišnju saradnju, zbog čega je ona poznatija, te teži što bržem završetku snimanja. Međutim, oba pojedinca uživaju u pregledu konačnih rezultata.

 

 

Rođen 4. juna 1970. godine, Dejan je suočen s odsustvom oca, koji je napustio njega i majku kada mu je bilo svega 20 meseci. Izjavljuje da je od majke naučio sve što smatra važnim i da ga je ona podučila gledanju na život s pozitivne strane. Dejan pridaje veliku važnost astrologiji i numerologiji, a svaki dom u kojem je boravio morao je biti uređen prema principima feng-shuija. Tvrdi da je u prošlom životu bio visoki sveštenik i, s obzirom da u njegovom horoskopu nedostaje vatreni element, koristi kristale kao sredstvo za ispravljanje tog nedostatka. U 2015. godini je izazvao kontroverzu izjavom da su gej venčanja za njega besmislena, što je izazvalo negodovanje gej populacije. Jedan gej aktivista je nazvao njegovu izjavu skandaloznom, posebno s obzirom na Dejanovu prethodnu posetu gej klubovima, i pozvao vlasnike tih klubova u Srbiji da ga izbace kada se sledeći put pojavi.

 

Preporučujemo