Srpska voditeljica Sanja Kužet rođena je 9. kolovoza 1983. godine, a trenutno živi u Beogradu. Svoj profesionalni put započela je 2003. godine, a prvo se zatekla kao voditeljica jutarnje vremenske prognoze na TV Pink. Međutim, 2012. promijenila je svoju ulogu i preuzela odgovornost nadziranja popularne igre na sreću poznate kao Bingo. Sada su isplivale fotke iz tog perioda i mnogi špekulišu da je ona radila na svom izgledu plastičnim operacijama.

Nakon sudjelovanja u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda” i iskazivanja svog talenta u projektu kanala Grand “Halo, halo”, za Sanju je u svibnju 2014. godine nastupio bolnički period. Za vrijeme njenog odsustva na mjesto ju je uskočila kolegica Dragana Katić uloga. Na sreću, Sanja se brzo oporavila i mogla je nastaviti s radom na televiziji. Odmarajući se od uloge u “Zvezdama Granda”, u septembru 2016. otišla je na porodiljsko odsustvo, a za vrijeme njenog odsustva na njeno mjesto uskočila je kolegica Sanja Ćulibrk. I Sanja se okušala u glumačkim vodama, utjelovivši Senku u tinejdžerskoj horor-komediji 2006. godine. Iste godine nakratko se pojavila i u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti”.

Godine 2014. ušla je u ljubavnu vezu s dvije godine starijim Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga lokalne podružnice tvrtke “Pežo”. Sanja i Nemanja bili su u vezi u svojim dvadesetima, ali su na kraju krenuli svatko svojim putem. Međutim, ponovno su se okupili desetljeće kasnije i nastavili tamo gdje su stali. Voditeljica je sredinom 2016. otkrila da je trudna i saznala da će dobiti još jednog sina. Sanja slovi za jednu od najatraktivnijih i najatraktivnijih voditeljica na našim prostorima. Svoju tjelesnu građu održava u formi dosljednim vježbanjem, no ipak ne brine zbog svog izgleda. Tijekom snimanja prihvaća modu i oblači sofisticirane kombinacije, ali u privatno vrijeme obično bira udobne trenirke, traperice i prirodno lice.

Sanja je  poznata  kao ikonsko lice popularnog glazbenog showa “Zvezde Granda”. Unatoč njezinoj dva desetljeća dugoj prisutnosti na malim ekranima, rijetki su svjesni skromnih početaka njezine karijere. Tijekom svog dugog mandata istraživala je razne televizijske formate, uključujući i vođenje igre na sreću Bingo. Ipak, njeno putovanje počelo je vremenskom prognozom na TV Pink. Sanja Kužet već je tada nesvakidašnjom ljepotom osvajala publiku, a fotografije koje su plijenile pažnju svjedoče o mogućim promjenama njezina izgleda tijekom godina.

 

Profesionalni put Sanje Kužet svoj je zenit dosegao u današnje vrijeme, dok je prije sedamnaest godina, točnije 2006., gledatelje oduševljavala svojim veselim vremenskim izvješćima u jutarnjem programu spomenute televizije. Njezina zadivljujuća prisutnost često je dobivala pohvale, uvijek na najneobičniji način. Sanjina nepokolebljiva posvećenost dugoj smeđoj kosi, te vitkoj figuri i mladolikom izgledu ostala je nepromijenjena, po čemu je lako prepoznatljiva i osvaja široku publiku.

Preporučujemo