Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić imaju dve ćerke koje su u javnosti poznate zbog slave svojih roditelja. Uprkos tome što se par suočava sa turbulentnim periodom i koji je najavljivao razvod prije više od godinu dana, oni ostaju u potpunosti posvećeni svojim roditeljskim obavezama. Njihov glavni prioritet je dobrobit njihovih kćeri, koja ima prednost nad svim ostalim. Kako njihove ćerke ulaze u tinejdžerske godine, tema prve ljubavi im postaje sve relevantnija. Nika Tošić je posebno postala popularna na društvenim mrežama i privukla je pažnju mnogih svojih vršnjaka. Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića često deli detalje o svom životu na platformi “Tik-Tok”. Ima veliki broj pratitelja sa kojima često komunicira.

Na svojoj omiljenoj platformi društvenih medija, Nika je prikupila znatan broj sljedbenika. Njeni video snimci, koji pokazuju njenu sposobnost da mijenja svoj izgled, kao i talente, očaravaju njenu publiku i privlače veliku pažnju. Za mnoge mlade djevojke, njene objave nude inspiraciju. Ipak, Nika do sada nije bila spremna da se pozabavi temom svoje naklonosti prema Nike Tošić.

@.nikaspam

Ne volim osecaj imati simpatiju u skoli to je odvratno iskustvo

♬ original sound – 🎶🎧

U svom uobičajenom duhovitom maniru, divna adolescentka je odlučila da odgovori na zadivljujući upit svojih pratilaca. Pitanje koje je postavljeno Niki, osobi koja odiše harizmom, bilo je da li u školi postoji neko ko je zainteresovao. Nika je jasno dala do znanja da joj je ideja o romantici u školskom okruženju prilično odvratna. U stvari, otišla je toliko daleko da je rekla da joj je srce već slomljeno, što je vidljivo i njenim gestovima na snimku koji je javno objavljen.

Neizvjesna je reakcija njenih roditelja na početne romantične poduhvate njihovog djeteta, ali vjerovatno da Duško, otac, neće ostati apatičan. Opšte je poznata činjenica da očevi značajno ulažu u emocionalnu dobrobit svoje djece, posebno kada su u pitanju njihove kćeri.

Preporučujemo