Milena Popović je javna ličnost čije svako pojavljivanje na fotografiji ili publikaciji izaziva veliko interesovanje javnosti. Njen fizički izgled jedna je od tema o kojima se najčešće raspravlja. Milenin romantični život u poslednje vreme je u fokusu mnogih diskusija, posebno otkako je izjavila da je u vezi sa Igorom Jurićem. U početku je njena odluka da se bavi ljubavlju nakon smrti supruga i statusa njene nove veze naišla na oštre kritike. Uprkos tome, Milena je istrajala u uverenju da njena ljubav nije neprikladna. Odlučila je da ignoriše negativne komentare i živela je svoj život kako joj je odgovaralo. Ona i Igor uživaju u svojoj ljubavi a njihovu vezu su prihvatila i njihova djeca.

Preko raznih društvenih mreža bilo je više slučajeva da je državna tajnica izrazila veliku sreću sa svojim partnerom Igorom, dok su provodili vrijeme zajedno. Čini se da je u vezi pronašla sve što želi. Iako je sada zadovoljna svim aspektima svog života, Milena se i dalje priseća svog supruga koji je tragično preminuo. Uspomene na njega često deli na Instagramu, a ni današnji dan nije bio izuzetak jer je objavila sliku na kojoj Oliver drži njihovog sina Bogdana.

Fotografija Milene Popović i njenog pokojnog partnera dirljiv je podsetnik da bol u njenom srcu nikada neće u potpunosti nestati, a da će Oliver uvek imati cenjeno mesto u njenim sećanjima. Nakon što su fotografiju podelili na njenim društvenim mrežama, mnogi Milenini pratioci osetili su dirnutost da podele sopstvene emotivne odgovore i daju reči podrške. Milenin sin je ostao bez oca sa nepunih sedam godina, a ipak, uprkos ovoj tragediji, Milena se posvetila tome da mu obezbedi što bezbrižnije detinjstvo. Pre nekoliko godina donela je odluku da se iz Kosovske Mitrovice preseli u Beograd kako bi svom sinu obezbedila bolji život.

Bogdan gaji ogromnu naklonost prema gradu Beogradu. Njegova vezanost za grad prethodila je nesretnim događajima koji su se tamo odigrali. Unatoč izazovima koji su se pojavili, djeca su se brzo prilagodila situaciji. Sam Bogdan nalazio je utjehu u druženju sa svojim vršnjacima, sklapajući prijateljstva i otkrivajući školu koju rado pohađa. Posle nekoliko godina, slobodno se može reći da oseća pripadnost Beogradu. I sama Milena je to ispričala u intervjuu o svom sinu.

Preporučujemo