Poznat po svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima, sin Bilje Jevtić i Ace Ilića proslavio se u muzičkoj industriji uprkos tome što ne voli pop žanr. Za razliku od svojih roditelja, odlučio je da krene potpuno drugačijim putem i odabrao je jedinstvenu karijeru u mladosti, odluku koju su njegovi roditelji svesrdno podržavali. Po završetku srednje škole svoje profesionalne težnje ostvario je, obradujući svoje roditelje. Inače Bilja i Aca važe za jedan od najidealnijih parova na estradi.

Ivan Ilić je odlučio da nastavi studije na Pravnom fakultetu, jer mu je to bila želja. Rezultati njegovog naučnog rada bili su uspješni, a u tom okruženju je pronašao i ljubav. Na svom Instagram nalogu često objavljuje fotografije sa svojom devojkom, koju svi koji je vide smatraju zadivljujućom. Uz to, s obzirom da su Bilja i Ac također vrijedni studenti, odobravaju njihovu vezu. Ivanova djevojka je redovan posjetitelj njihovog doma i već je smatrana dijelom njihove porodice.

Par, duboko zaljubljen jedno u drugo, većinu vremena provodi zajedno, često učeći u neposrednoj blizini. To je vidljivo i po ocjenama koje dobiju na ispitima, što pokazuje njihov izuzetan timski rad. Nedavno je svoj indeks javnosti predstavio sin Bilje Jevtić i Ace Ilića, koji je otkrio da je postigao savršene rezultate u svakoj kategoriji. Osim ako prezentacija nije falsifikovana, njegov indeks odražava izuzetan nivo izvrsnosti.

Tog specifičnog dana prenio je dodatnih deset predmeta u svoju porodičnu rezidenciju na Petlovom brdu. Ova pojava obradovala je pevačicu i čini se da je povodom ove prilike organizovana komemoracija. Par, koji oboje voli muziku, oduševljen je mogućnošću da u bliskoj budućnosti steknu pravno obrazovanje. Osim toga, ostaje nejasno da li će Ivan nastaviti sa svojim akademskim aktivnostima nakon ove tuspješne ocjene.

Preporučujemo