Poordica Đoković je zahvaljujući Novaku poznata širom svijeta. Đorđe Đoković, najmlađi Noletov brat, ne doživljava svoje slavno prezime kao teret. Umjesto toga, uspostavio je prosperitetnu reputaciju u poslovnoj industriji. Izuzetno je ponosan na svog brata, kojeg smatra najvećim teniserom svih vremena. Nakon osvajanja 24 grend slem titule, Novakovi protivnici počinju da popuštaju njegovu dominaciju. Dva brata i sestre pokazuju nepokolebljivu podršku jedno drugom u svim aspektima života. Uprkos mladosti, Đorđe se već skrasio i zasnovao porodicu. Sašku je od početka prepoznao kao svoju doživotnu partnericu, znajući da će se ona oženiti.

Od malena sam nosio teret svog porodičnog prezimena. Uprkos ogromnom pritisku koji sam osećao zbog izuzetnih dostignuća mog brata, ne gledam na to kao na izvor anksioznosti. U stvarnosti, neverovatno sam ponosan na sve što je Novak postigao. Njegovi trijumfi poslužili su mi kao značajna inspiracija da udvostručim svoje napore u svojim aktivnostima. Nikada se ne zadovoljavam prosjekom; Uvijek težim najambicioznijim ciljevima. Zato sam odlučio da svoju karijeru nastavim u inostranstvu, da uspostavim svoj posao i izgradim svoju reputaciju na čvrstoj osnovi.

Kao porodičan čovjek, on potvrđuje da mu trenutni život donosi zadovoljstvo i radost. „Nesumnjivo, uživam u životu koji je harmoničan i vizuelno privlačan, koji delimo sa Saškom i našim sinom. Kao mladi roditelji, stalno se otkrivamo i razvijamo. Najvažniji aspekt nam je da su naše vrednosti za život i odgajanje Aleksandra sinhronizovano i da smo postavili temelje za život kojem oboje težimo, a Đoković priča kako je Saška pridobila njegovu naklonost.

Ispričao je o svojim ranijim borbama u romantičnim vezama i otkrio da je naišao na poteškoće s bivšim partnerima koji nisu mogli ispuniti njegova očekivanja nakon raskida. Šteta, ali ponekad ljudi s kojima ste imali bliske odnose mogu pokazati granično psihopatsko ponašanje. Odnosi koji se zasnivaju isključivo na ličnom interesu ne mogu se održavati beskonačno. Što se tiče onih koji nemaju zanimanje i pokušavaju da stvore lažnu sliku u javnosti koristeći moje ime, njima ne treba pridavati previše pažnje. Maske koje nose i neiskrene emocije koje pokazuju na kraju će nestati. Iako će možda pokušati privući pažnju zlonamjernim radnjama i medijskom manipulacijom, neće moći nanijeti štetu mojoj porodici. Uvek ću se truditi da ih zaštitim, a moj brak sa Saškom je čvrst i siguran, pa na takve pokušaje obraćamo malo pažnje.

Preporučujemo