Slava Cece Ražnatović postala je glavni dio polovice estrade, dok je druga polovica posvećena njezinom slavljenju kod svojih domova i zato nisu u mogućnosti otići kod svoje kolegice. . Očekuje se da će se takav obrazac nastaviti i tijekom ovogodišnjeg Nikoljdana, jer pjevačica poziva svoje najmilije na okupljanje u Ljutice Bogdana.

 

Dom Cece Ražnatović bio je ispunjen neizmjernom radošću kada je stigao Sveti Nikola koji je donio fantastično iznenađenje koje je oduševilo sve prisutne a posebno Cecu. Kćerka Anastasija Ražnatović stigla je u prijestolnicu kako bi s obitelji proslavila Svetog Nikolu, unatoč prethodnim nagađanjima da će izostati s ovogodišnjeg slavlja. Naime, njezin suprug Nemanja Gudelj nije bio prisutan što je izazvalo špekulacije ali je najvjerovatnije da nije mogao doći zbog svojih profesionalnih obaveza.

Kako se moglo vidjeti na raznim društvenim mrežama, Anastasija se uputila u vilu na Dedinju, pružila je djeliće ambijenta, ali i pokazala besprijekornu šminku i pomno isfeniranu frizuru u čast Nikoljdana. Moramo napomenuti da Ceca Ražnatović neupitno nosi titulu Kraljice Nikoljdana. Svake godine poznata folk pjevačica  orkestrira ekstravagantni banket koji traje od noći do zore, ljubazno ugostivši mnoštvo gostiju. S obzirom na veliki broj prijatelja, kolega i članova obitelji koje Ceca mora ispratiti na Nikoljdan, može se zaključiti da je ove godine s pripremama krenula dosta unaprijed kako nitko ne bi bio izostavljen.

Sudeći prema fotografijama koje su se proteklih godina nenamjerno proširile društvenim mrežama, Cecin stol doista obiluje raznovrsnom hranom koja može utažiti glad svakog gosta na njezinom događaju i pridonijeti njihovoj sve većoj slavi. Sasvim sigurno niko nije ostao gladan.

Preporučujemo