Tijekom prethodne godine, čini se da je Adam Adaktar preko noći postao senzacija na Balkanu. Osobito je to bilo istinito kada se počeo emitirati njegov obiteljski reality program “Adaktarovi”. Emisija je pratila podvige Adaktara i njegove obitelji, a formatom je bila slična seriji koja je proslavila sestre Kardashian. Adaktar je za kratko vrijeme postao najpopularnija zvijezda na Balkanu. Međutim, obitelj je iznenada nestala bez riječi i za sobom nije ostavila nikakav trag. Sada mnoge zanima gdje su i gdje se bave srpske Kardashianke.

Posljednje novosti otkrivaju da su se Adam i njegova supruga Anđela povukli iz javnosti nakon pojavljivanja u reality showu. Dok Adam održava svoju poziciju poznatog “boga obrva”, Anđela je uspješno usavršila svoj posao nakon što je rodila njihovo treće dijete. Oni nastavljaju živjeti luksuznim životom, mogu si priuštiti sve što požele, živeći svoju verziju “američkog sna” u Srbiji. U razgovoru za Blic ispričali su kako planiraju da se fokusiraju na svoje poslovne pothvate, pa čak i da razmišljaju o preseljenju u Dubai.

Naša nedavna prošlost bila je prilično burna. Međutim, trenutno smo u procesu preseljenja u Dubai i planiramo nastaviti naš reality show od tamo. Naš primarni fokus je na našem poslovanju, koje je usredotočeno na kozmetičke proizvode. Vrlo je vjerojatno da će mnoge pojedince zaintrigirati kako se srpska obitelj priviknula na život u Dubaiju. Već smo osnovali posao i kupili raskošnu kuću u četvrti Dedinje u Dubaiju, koja je znatno raskošnija od naše prethodne rezidencije. Naša krajnja težnja je proširiti naše poslovanje u Ameriku, a možda čak i sklopiti prijateljstvo s Beyoncé.

Prema izvješćima, dokumentirano je da posjeduje vozni park vrijedan više od pola milijuna eura. Je li Adaktarov doživio neuspjeh prije nego što je uopće počeo?

Čini se da eksperiment reality showa nije ispunio očekivanja. U prilog ovom zaključku ide i činjenica da je termin koji su do tada zauzimali Adaktarovi prošle godine preuzela Zadruga. Evidentno je da šesta sezona Zadruge ima primat nad Adaktarovima, zbog čega je ova trenutno na čekanju.

Na Twitteru se povela velika rasprava oko izvanredne situacije obitelji Adaktar, a mnogi su doveli u pitanje njezinu valjanost. Ispod su neki zabavni odgovori na njihovu neobičnu odsutnost s pink kanala. Osim toga, zanimljivo je kako su se putevi Anđele i Adama prvi put ukrstili.

Tijekom Adamovog neoženjenog statusa, njegova partnerica Anđela, koja je podrijetlom iz Rusije, rodila je troje djece. Anđela je započela vezu s Adaktarom o kojem se mnogo raspravljalo dok je studirala. Naš prvi susret dogodio se u razredu. Pričala je o fakultetima i tada sam je prvi put vidio. Tijekom kiparske sesije, izrađivali smo ruku kad je upala bijesna djevojka i optužila me da sam ukrao njezinu skulpturu. Ispostavilo se da sam greškom uzeo njenu ruku umjesto svoje, ali sam je odmah vratio i nastavio klesati njenu ruku. Nakon četiri godine otvorio sam drugi studio i pozvao nju, jer je bila najbolja umjetnica na svijetu. Tako je počela naša priča, koju je ispričao Adam. Kontroverzu je izazvala jedna od njegovih nedavnih izjava u kojoj je izrazio želju da ima još djece. No, spomenuo je i da ih Anđela neće roditi već će koristiti surogat majku.

“Kralj obrva” u jednom je intervjuu spomenuo kako on i njegova partnerica planiraju imati još djece u budućnosti, no njegova partnerica Anđela neće ih roditi. Izrazila je da je završila s procesom poroda i da želi zadržati svoj fizički izgled. Umjesto toga, planiraju pronaći surogat majku kada za to budu dostupni uvjeti, čak i ako to znači da će to učiniti u drugoj zemlji. Ideju je inicijalno predložila Anđela, a kralj obrva je u potpunosti podržava. Cijeli intervju možete pronaći ovdje.

Preporučujemo