Dave (70) i ​​Džeki (28) romantični su par iz Sjedinjenih Država koji pokazuje da ljubav nadilazi dobne i zemljopisne okvire. Unatoč tome što su bili predmet negativnih poruka klevetnika zbog svoje 42-godišnje razlike u godinama, i dalje uživaju u radosti svoje ljubavi svaki dan. Kako piše Daily Star, par se čvrsto opire oštrim kritikama onih koji žele umanjiti njihovu vezu.

Daveova i Jackiena ljubavna priča započela je prije sedam godina kada su se povezali na aplikaciji za upoznavanje dok je Dave bio u posjetu Filipinima, Jackienoj rodnoj zemlji. Unatoč samo nekoliko susreta, par je shvatio da se u svemu slaže, pa se Džeki pridružio svom starijem partneru u Americi. No, redovito se suočavaju s mržnjom onih koji Džeki optužuju da je kopačica zlata i sugeriraju da je sa 70-godišnjim Daveom samo zbog njegovog bogatstva. Dave i Jacki prikupili su gotovo 50.000 pratitelja na TikToku i koriste platformu da odgovore trolovima, potvrđujući svoju ljubav jedno drugom.

U snimci koja je skupila više od 30.000 lajkova, par je otkrio razliku u godinama od 42 godine, navodeći da to nema nikakvog značaja za njihovu vezu. Džeki se na drugom videu vidi kako miluje lice svog dečka dok mu leži preko koljena. “Osjećam se zahvalno”, izrazila je. Par je također viđen kako se mazi u krevetu, nakon čega je uslijedio intiman poljubac.

@dave_jackie2818

Dance #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge

♬ original sound – ✨2000s&2010s throwbacks✨

Unatoč toj činjenici, mnogi klevetnici ostavljaju brojne komentare na svaki Džekiin video, optužujući je da promovira sponzorirane sadržaje i kritizirajući izgled svog dečka, uspoređujući ga s djedom. “Mi brinemo jedno o drugome, a to je najvažnije. On mi nije djed”, izjavila je Džeki i dodala da njen partner nema djece. Također je upozorila da se izraz “djed” ne koristi olako jer je starenje neizbježno za sve.

Džeki je istaknuo važnost suzdržavanja od negativnih komentara o drugima, umjesto toga savjetujući pojedince da se fokusiraju na svoje stvari. Kao odgovor na optužbe za sponzoruše, Džeki i njezin partner snimili su video posvećen svojim klevetnicima, u kojem Džeki počasti Davea jelom. Par je video naslovio “Sponzor plaća ručak.

 

Preporučujemo