David i Victoria Beckham imaju procijenjenu neto vrijednost od 500 miliona dolara. Međutim, Davidov nećak živi običnim životom u jednosobnom općinskom stanu koji se nalazi u Dagenhamu. David, koji sada ima 48 godina, i Victoria, koja ima 49 godina, stekli su bogatstvo kroz Davidovu fudbalsku karijeru i Viktorijine modne i muzičke poduhvate. Nažalost, nisu svi članovi porodice bili te sreće. Freddie Avery, 17-godišnji nećak Davida Beckhama u vrijeme intervjua, govorio je za Mirror u julu 2018. o svojim finansijskim borbama i životu u lošem privremenom smještaju sa svojim ocem. Uprkos tome što je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u domu Beckhamovih, Freddie je bio tužan što se odselio od porodice svog strica. U ekskluzivnom intervjuu, Freddie je objasnio kako mu se život promijenio nakon što su njegov otac Colin (50) i Davidova starija sestra Lynn okončali svoj 11-godišnji brak 2010. godine, što je rezultiralo njihovim životima različitim putevima.

Tokom intervjua 2018. godine, Freddie je spomenuo da je nezaposlen i da pohađa kurs zidanja kako bi sastavio kraj s krajem. U međuvremenu, nije mogao a da ne primijeti kako njegova bivša drugarica za igru ​​Brooklyn Beckham uživa u njegovom životu. Bruklin, koji je najstarije dijete Davida Beckhama, vjenčao se s Nicolom Peltz prethodnog mjeseca na ceremoniji koja je navodno koštala vrtoglavih 3 miliona funti. Prema izvještajima, David je mladencima poklonio Jaguar iz 1954. godine vrijedan 350.000 funti nakon što je stigao na ceremoniju s Viktorijom u automobilu. U vrijeme intervjua, Freddiejeva majka i mlađi brat Josh, star 13 godina, živjeli su u kući vrijednoj 470.000 funti. Međutim, Freddie i njegov otac su živjeli od beneficija u jednosobnom stanu smještenom na imanju u istočnom Londonu. Za to vrijeme, Freddie je pokušavao da se ponovo poveže sa svojom proširenom porodicom.

Izražavajući pomiješana osjećanja, izrazio je želju da se nađe sa svojim rođakom i nadoknadi za ručkom. Govornik se prisjetio njihovih uspomena iz djetinjstva kada su zajedno provodili vrijeme u kući njihovih baka i djedova, baveći se aktivnostima poput lova na uskršnja jaja i vožnje quad biciklom. Prema intervjuu za novine, Freddie je cijenio par patika od 200 funti koje mu je David poklonio kao zakašnjeli božićni poklon. Uprkos bogatstvu njegovog rođaka Brooklyna, posjedovanju Land Rovera od 35.000 funti i krstarenju oko londonskog West Enda, Freddie je uspio samo da se kreće East Endom na istrošenom planinskom biciklu jer nije mogao priuštiti časove jahanja.

Preporučujemo