Već nekoliko mjeseci nema vijesti gdje je Olivera Gudelj. Njezin Instagram profil je deaktiviran, a jedina informacija je da je otišla iz Španjolske i vratila se u Nizozemsku u društvu kćeri Vanje.Nebojša, njen suprug i sinovi Nemanja i Dragiša odlučili su da ostanu u Sevilji. Anastasija, njezina snaha, može, ali i ne mora biti glavna prepreka.

Nagađanja i glasine kruže još od braka poznate pjevačice i vrsnog nogometaša, jer Gudelejva majka Olivera nije viđena od kada su se njih dvoje crkveno vjenčali u Srbiji . Razumno je pretpostaviti da su te glasine pridonijele sumnjama da je odnos između majke i sina zategnut, a neki čak nagađaju da je prekinut.U osamljenom samostanu u blizini Beograda, vjenčanje Nemanje i Anastazije bilo je privatno i tiho. Par je izmijenio zavjete u tajnosti, uz odabranu skupinu gostiju. Intimno druženje činilo je dvadesetak ljudi, među kojima su bili kumovi i članovi uže obitelji mladenaca i mladoženje.

Izmjeni zavjeta prisustvovala je Ceca Ražnatović, majka mladenke, no mladoženjina majka Olivera nije bila prisutna, a niti niko drugi od Nemanjime porodice. Otkako se proljetos pojavila vijest o njihovoj vezi, kruže glasine da je Olivera nezadovoljna izborom partnerice svog najstarijeg sina. Prije nekoliko mjeseci Anastasija se s njim uselila u vilu u Sevilli, dok se Olivera navodno odselila ne samo iz Sevilje nego i iz Španije.. Moguće je da nije htjela izazivati ​​nerede, već je smatrala da mladi par treba više samostalnosti i prostora.


U pratnji ćerke otputovala je u Holandiju, tamo gde je Nemanja svojevremeno igrao. Čini se da je Vanja, koji je mlađa Nemanjina sestra, trenutno u sukobu s Anastasijom. Njih dvije su čak otišli toliko daleko da su prestale pratiti jedna drugu na Instagramu. Detalji njihova sukoba ostali su nepoznati i obavijeni velom tajne.

Preporučujemo