Kada se pomenu sestre Mićalović svima prvo pada na pamet njihova ljepota koja je prirodna i glumački talenat koji imaju  loboda i Dragana. Mlađa sestra nije ostvarila uspjeh poput Slobode ali iza sebe ima veliki broj uloga kako na pozorišnim daskama tako i na malim ekranima.

Dragana Mićalović bez imalo zadrške prilagođava svoj stajling svakoj prilici. Styling zauzima posebno mjesto u životu Dragane Mićalović jer služi kao jedinstveni oblik osobnog izražavanja. Sestra Slobode Mićalović ne samo da gaji veliku naklonost prema trapericama, već posjeduje i sposobnost da ih bez muke upari uz bilo koji stil, čak i u svečanim prilikama.

Preferira klasične majice kratkih rukava, najčešće se odlučuje za jednostavne dezene s minimalnim uzorcima, osim ako natpisom ne želi prenijeti određenu poruku. U njezinom ormaru dominiraju crni odjevni predmeti, a zatim bijeli i bež. Dodatno, postoje naznake sive i plave, iako se čini da tamnije nijanse bolje pristaju uz cjelokupni stil. Talentirana glumica ima ozbiljan fetiš na kožne jakne, čizme, cipele i tenisice svih vrsta.

Dok Dragana Mićalović svoj stil prvenstveno kroji prema vlastitom senzibilitetu, priznaje potrebu za posebnim odjevnim kombinacijama kada je u pitanju crveni tepih i druge posebne prilike. Fotoreporteri često hvataju mladu umjetnicu u otmjenom ruhu, uključujući haljine s puf rukavima, hlače i predimenzionirane jakne. Sveukupnom dojmu pridonosi i kukasti križ Vojina Ćetkovića, uz njen blistav i pozitivan duh, pa svaki od spomenutih komada na njoj izgleda izuzetno privlačno.

 

Njezina zadivljujuća ljepota i vedro držanje čine je neodoljivom pojavom. Draganina osebujnost proizlazi ne samo iz njezine karizme, već i iz sposobnosti da ostane pribrana pred kamerama, želje za povezivanjem s publikom i predanosti prikazivanju stvarnog stanja stvari. S obzirom na ovu posebnu okolnost, nikoga nije iznenadilo kada je snimljena na fotografiji kako nosi udoban vuneni džemper, čarape i gumene čizme dok se nalazila usred planina.

Mlađa generacija obožavateljica, koja se nikada nije susrela s takvim odjevnim predmetima osim možda na svojim djedovima i bakama, ostala je zatečena i zaprepaštena. U svojoj radoznalosti prišli su joj i postavili pitanje: „Koje je to ruho koje nosiš? Umjesto da traži odgovore, Gaga je pronašla utjehu u uvjerenju da njezin spokojan pogled u daljinu učinkovito komunicira bit njezine okoline i odražava njezino duhovno stanje.

U početku je Dragana tajno prisustvovala svom prvom castingu, a svoj je uspjeh obitelji otkrila tek kad je dobila ulogu. Međutim, njihov početni nedostatak entuzijazma prema profesiji koju je odabrala doveo ih je do brojnih pokušaja da je razuvjere. Međutim, nakon što su svjedočili njezinoj istinskoj strasti prema glumi, na kraju su joj odlučili ponuditi svoju podršku.

U nedavnom intervjuu, Dragana je izrazila zahvalnost za vodstvo koje su joj pružili njezin otac, šogor i starija sestra, koji su joj poslužili kao uzori u vođenju industrije. Unatoč tome, njezina se postignuća često susreću sa skepsom, jer mnogi vjeruju da su njezine veze zaslužne za njezin uspjeh. Ovaj skepticizam služi kao pokretačka snaga za Draganu, motivirajući je da svojom predanošću i marljivim radom dokaže svojim klevetnicima da su u krivu.

 

Dragana je 2010. godine uplovila u vezu s Markom Đokovićem, mlađim bratom proslavljenog tenisača Novaka Đokovića. No, zbog Markovih čestih izbivanja iz Beograda, par je iduće godine odlučio prekinuti vezu. Dragana je 2015. godine dospjela na naslovnice kada se pojavila u spotu za pjesmu “Ako ti je stalo” grupe Magla, u kojem je strateški rukama prekrila svoje grudi.

Ovaj provokativni prikaz izazvao je bujicu komentara, a iako je Dragana izrazila žaljenje zbog kontroverze, i dalje je ponosna na svoju profesionalnu izvedbu projekta. Iako je mediji često povezuju s pjevačicom benda Vladanom, glumica je pojasnila da su jednostavno prijateljice. Čehov je Draganin omiljeni pisac, a ona kroz njegova djela zamišlja drugačiji život za sebe, zamišljajući kako bi bilo da se rodiš u nekom drugom vremenu. Gluma i glazba imaju veliku važnost u njenom životu, bez kojih ne može proživjeti dan.

Kako bi održala svoje zdravlje i izgled, glumica marljivo slijedi strogu dijetu i redovito vježba. U početku, kada se preselila u Beograd, njezina se prehrana uglavnom sastojala od brze hrane, što je rezultiralo debljanjem. Ova iznenadna promjena također je uzrokovala da se osjeća slabijom i da se bori da postigne željenu težinu dulje vrijeme. Međutim, s vremenom je usvojila discipliniran pristup prehrani, što je uvelike poboljšalo njezinu opću dobrobit i fizički izgled.

  • S obzirom na njenu angažiranost u javnom životu, njezin romantični život često postaje predmetom javne rasprave. 2020. godine pojavile su se priče o njezinoj vezi s biznismenom Stefanom Purićem, koji je inače bivši suprug pjevačice Jovane Jo. Stefan i Jovana Jo zajedno imaju tri kćeri po imenu Bjanka, Zara i Nika. U početku su se Dragana i Stevan suzdržavali od zajedničkih javnih istupa, ali to nije spriječilo medije u spekulacijama o njihovim navodnim budućim pothvatima.

Unatoč glumicinoj nevoljkosti da razgovara o takvim stvarima, ona je opetovano opovrgavala glasine o skorom vjenčanju. U travnju 2021. par je raskinuo vezu, a Dragana je u prosinačkom intervjuu iste godine priznala da je zaljubljena. Međutim, odlučila je ne otkriti identitet svog novog ljubavnog interesa.

Preporučujemo