U iznenađujućem potezu 2015. godine, Jelena Rozga i Stjepan Hauser su objavili svoju ljubavnu vezu, što je izazvalo zaprepaštenje mnogih. Pjevačica, koja je konačno sretna,  javno je izrazila divljenje prema izuzetnim atributima Stjepana. Povodom njihove godišnjice, proslavili su svoju ljubav u Veroni, a u februaru 2016. godine napravili su značajan korak prema zarukama. Nažalost, planovi za vjenčanje nisu se ostvarili, ostavljajući njihove obožavatelje razočarane. 2017.godine, Jelena i Hauser suočili su se s bolnim razvodom, koji je rezultirao njihovim rastankom i kretanjem različitim putem. Iako konkretni razlozi prekida nisu otkriveni, širile su se glasine o tome kako je pjevačica ostala potresena.

 

 

“Sa zadovoljstvom obavještavam medije da smo Stjepan i ja postigli zajednički dogovor o okončanju naše ljubavne veze i odlasku različitim životnim putanjama. Ulazimo u novo poglavlje s zahvalnošću za prošle uspomene i s nestrpljenjem očekujemo radosti koje dolaze. Iskreno se zahvaljujemo medijima što su poštovali našu molbu za suzdržavanje od daljnje rasprave o ovoj temi. Ovu odluku donijeli smo zajedno, stoga vas molimo za razumijevanje i poštovanje.” Pjevačica je izrazila ove osjećaje tokom razgovora s hrvatskim medijima, dok je violončelist sada podijelio svoj pogled na njihovu vezu. “Naše izvanredno partnerstvo trajalo je dvije godine, ostavivši neizbrisiv trag u mom životu. Ovo izvanredno poglavlje, ispunjeno ljubavlju i dragim sjećanjima, zauvijek će zauzimati jedinstveni kutak mog srca. Na izboru za Miss Universe sudbina nas je spojila u West Innu. U početku sam namjeravao samo promatrati takmičarke, ali onda sam je ugledao i osvojila me na način da je nadmašila ostale sudionike. I tako je započelo naše zajedničko putovanje”, otkrio je Hauser, osvrćući se na neutemeljene glasine o njihovoj navodnoj privlačnosti prema osobama istog spola. “Tvrdnje takve vrste su potpuno neutemeljene, što me zaista razljutilo u to vrijeme. Naša ljubav bila je duboka i iskrena, a zajedno smo proveli dvije godine koje su bile predivne i prelijepe” – potvrdio je muzičar.

 

 

Sa samo 18 godina, Jelena je krenula na put s Magazinom, kolektivom koji ju je lansirao u sam vrh pop muzike. Njezin angažman trajao je do 2006., kada je donijela hrabar izbor i odlučila se za solo karijeru. Iako je napustila poziciju pjevačice u Magazinu, njezina suradnja s Tončijem Huljićem ostala je netaknuta. Uskoro nakon što je započela solo karijeru, predstavila je album “Oprosti mala”, na kojem su se našle popularne pjesme poput “Roba s greškom” i “Gospe moja”. Na Hrvatskom radijskom festivalu 2009., izvela je impresivnu izvedbu pjesme “Svega ima, al bi još”. Nakon velikog uspjeha s hitom “Bižuterija”, koji je na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, Jelena je objavila još nekoliko pjesama koje su se popele na vrhove muzičkih ljestvica. Značajna suradnja s Željkom Samardžićem rezultirala je pjesmom “Ima nade”.Jelena je ostvarila impresivan uspjeh kao prva izvođačica koja je osvojila publiku od 12.000 ljudi u poznatoj Spaladium areni u Splitu. Nastavljajući svoj trijumf, nekoliko mjeseci kasnije rasprodala je Cibonu u Zagrebu, čime je potvrdila svoj status prave superzvijezde. Album “Bižuterija”, s prodajom većom od 15.000 primjeraka, donio joj je prestižno priznanje “Zlatna ploča”. Nedugo nakon toga, u suradnji s bendom “Connect” iz Zaprešića, stvorila je pjesmu “Dalmatinka”, koja je brzo postala popularna i redovito se emitirala na brojnim radijskim postajama. 2011. godine, osvojila je splitsku publiku izvedbom pjesme “Razmažena”, što joj je donijelo Grand Prix priznanje. Na kraju godine, darovala je svoje obožavatelje dvostrukim albumom Best of, na kojem su prikazani najveći hitovi grupe Magazin na prvom CD-u, dok su na drugom CD-u predstavljeni njezini najveći hitovi.

 

Preporučujemo