U razgovoru s voditeljicom Suzanom Mančić otkrila da je bila gladna zbog postupaka Saše Popovića kada su sarađivali jednom prilikom . Naime, napomenula je kako je on u svojim emisijama imao izuzetno visoke standarde prema voditeljima. Kako se navodi, Popović je imao velika očekivanja od izgleda voditelja svoje emisije. Suzana je nedavno otkrila da su glasine o šaljivom razgovoru s direktorom Granda netočne te da će ih on često provjeravati kako bi zadržali određenu razinu profesionalnosti.

Mančićka se prisjeća da su na početku i na kraju sezone bili podvrgnuti mjerenju težine, što opisuje kao neviđenu muku. Kako ne bi ostale gladne, ona i njezin kolega pribjegli su pametnoj shemi. Kako ne bismo pali u nesvijest prije predstave, običaj je da odemo u restoran i naručimo deset ćevapa i porciju kupus salate koju podijelimo na dva tanjura prije odlaska na snimanje. Razlog za ovu rutinu, kako je rekla tadašnja voditeljica  “Zvezde Granda Special”, je to što ona ne može nastupiti na prazan želudac.

Važno je podsjetiti da je na Suzanin profesionalni put uvelike utjecala dugogodišnja voditeljska uloga popularne emisije “Loto”. To je razlog zašto i danas nosi nadimak koji joj nije bio drag u prošlosti. Suzana se osvrnula na svoju prošlost Loto djevojke, ulogu koja joj je nekoć smetala zbog svojih aspiracija kao pjevačice i voditeljice. Unatoč tome što je na toj poziciji bila samo četiri godine, uspjela je ostvariti svoje osobne ciljeve.

Međutim, kako je vrijeme prolazilo, Suzana je počela cijeniti svoje iskustvo Loto djevojke i jedinstvene prilike koje je ono pružalo. Sada se ponosi time što je prepoznata kao Loto djevojka među mnogim drugima koje su imale istu poziciju. Po ovom nadimku je svi pamte i danas u cijeloj regiji.

Preporučujemo