Sa svojih 14 godina Aleksandra Prijović bila je prirodna i šarmantna pojava koja je zračila ljupkošću. Aleksandru Prijović od njenog uspona slave uporno uspoređuju s Ražnatović. Njezina je glazba izvanredna, s jedinstvenim spojem senzualnosti i glasa koji se može usporediti s Cecinim. Nakon što je Aleksandra Prijović rasprodala tri uzastopne Arene, po uzoru na Cecin koncert na Ušću 2006., postalo je neporecivo – ona je prava nasljednica Cecinog trona. Priji j epošlo za rukom ono što Ceci nije niti će a to je da napuni i najveće dvorane u regiji jer je kako je poznato Prija rasprodala čak pet Arena u Zagrebu i tri Zetre u Sarajevu.

Aleksandra je na početku svoje karijere do velikog uspjeha došla s nekoliko hitova. Unatoč svom talentu i nepokolebljivoj odlučnosti, i dalje je sumnjala u svoju sposobnost da se mjeri s najvećom balkanskom divom. No, Ceca Ražnatović pokazala se nesebičnom kao i uvijek, dajući podršku Priji u brojnim projektima.

Prija je doživjela značajne fizičke transformacije, što otvoreno priznaje. Ovi estetski zahvati donekle su promijenili njezin izgled, ali ne do neprepoznatljivosti. Isto tako, promjene je doživjela i Ceca, nekada poznata kao šarmantna djevojka iz spota “Cvetak zanovetak”, no njezina bit u sjećanju mnogih ostaje nepromijenjena.


Fascinantno je primijetiti da je Ceca ovu top ljestvicu izvela sa samo 15 godina, točnije 1988. godine, kada je pjesma i prvi put objavljena. Međutim, možda ćete biti znatiželjni kakve to veze ima s Priyom. Aleksandra Prijović danas je na Instagramu podijelila fotografiju iz 2009. Sa svojih 14 godina Prijović je osvojila srca mnogih svojim umiljatim osmijehom, prirodnom ljepotom i šarmantnim držanjem koje neki uspoređuju sa Cecinom sa spomenute slike. .

Preporučujemo