Mediji konstantno smatraju da je voditeljka Suzana Mančić fascinantna tema.  To nije ni čudo jer je u bivšoj državi bila najpopularnija voditeljka.  Bivša spikerka lutrije  koja je dobila i nadimak loto djevojka je uspjela brzo da prikupi svoje stvari i otputuje u Grčku. Nedavno je privremeno obustavila sve svoje obaveze vezane za posao i uzela malo vremena da se opusti u zagonetnom i primamljivom mjestu. Njen odmor na malom ostrvu Poros, koji se nalazi u Saronskom zalivu, zaista je divan. Nalazi se u blizini Atine, odakle njen partner Simeon vuče korene, pa nije iznenađujuće što su se odlučili za opuštanje na ovoj lokaciji.

Grad je poznat po svojim prekrasnim plažama koje krase prelijepi ukrasi, kao i po brojnim restoranima. Osim toga, postoji mnogo aktivnosti koje možete izabrati, uključujući obilaske lokalnog manastira i cijelog zaljeva, pa ne čudi što je ovaj grad omiljen među Grcima kao mjesto za odmor. Odmor Suzane Mančić vredan je pažnje ne samo po izboru destinacije, već i po društvu koje pravi. Iako njen partner nije prisutan na fotografijama koje deli, jasno je da je Simica uz nju i ulepšava njeno celokupno iskustvo.

Svakodnevno, objave na njegovom Instagram profilu sadrže kolekciju fotografija i video zapisa koji potvrđuju sadržaj i period pun nade. Njegova posljednja objava, na kojoj se pojavljuje na čamcu, izazvala je divljenje mnogih njegovih pristalica, koji vjeruju da izgleda bolje nego ikad. Suzana se pojavila u ležernoj letnjoj odeći, u belim šortsovima i majici na pruge, i srdačno pozdravila svoje fanove. Među očekivanim komplimentima u vezi sa njenim modnim odabirom, našli su se i brojni komplimenti za njenu građu i izgled. Suzana je priznala da se u posljednje vrijeme dodatno trudi da zadrži svoju sjajnu figuru.

Fotografije sa odmora koje Suzan poseduje dokaz su efikasnosti njenog režima nege kože. Njena koža zrači radošću i čini se da je dobro negovana, što je odraz ljubavi i brige koju dobija od svog partnera. Evidentno je da njen partner zaslužuje pozitivnu energiju koju zrači.

Preporučujemo