Kako pišu srpski mediji, najnovija devojka Žike Jakšića uzela ga je pod svoje, a on je rado prihvatio njeno vođstvo. Navodi se da nikada nije osjetio tako snažnu emocionalnu vezu ni sa jednom drugom ženom. Prijatelji ga zadirkuju zbog njegove nesposobnosti da se odvoji od nje i njegove prividne transformacije. Od početka njihove veze posvećena je održavanju njihove dobrobiti, posebno u oblasti zdravlja.

Žiki prioriteti nisu bili oko njegovog zdravlja pre susreta sa Tijanom Mijailović, bivšom suprugom fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića. Njegov fokus nije bio na ishrani ili dovoljnom odmoru, niti je često posećivao teretanu. Međutim, nakon što su laboratorijske procjene ukazale na važnost brige o sebi, postao je odlučniji u svojim aktivnostima. Čini se da mu Tijana nudi najviše ohrabrenja i podrške.

Dobrobit  Žike Jakšića, sina Andrije i snahe, postala je briga njegove partnerice. Kao rezultat toga, već nekoliko mjeseci posjećuje klinike kako bi prošao opsežne procjene. Nedavno je došao iz kardiovaskularne ustanove nakon što je prošao pomni pregled grudnog koša. Žika je, na svoj tipičan način, osvetlio situaciju i našalio se da mu je srce u sinhronizaciji sa muzikom.

Navodni izveštaj tabloida implicira da ga je Tijana naterala da prestane da pije alkohol, što je izazvalo nagađanja o dodatnim faktorima koji su možda odigrali ulogu u ovoj situaciji. Stoga bi alternativna otkrića mogla potencijalno prikazati složeniji i kontrastniji narativ.
Iako su specifičnosti okolnosti nejasne, potvrđeno je da Žika sada vodi zdrav način života. Kako se navodi, njihova rezidencija na Bežanijskoj kosi već ima frižider napunjen zdravom i hranljivom hranom. Navodno mu je zaprijetila da će ga ostaviti ako ne promijeni svoje nezdrave navike.

Preporučujemo