Operacije kozmetičkih poboljšanja Suzane Mančić bila je tema čestih razgovora. Nagađalo se je li voditeljica napravila promjene na svom izgledu, a i sama je priznala da se podvrgnula brojnim zahvatima koji su joj uvelike podigli samopouzdanje. Najpopularnija voditeljka Jugoslavije i danas izgleda odlično uprav zahvaljujući toe što brine o svom izgledu.

 

U mladosti sam se podvrgnula operacijama kako bih promijenila grudi i nos. Iako sam u to vrijeme bio neodlučan, sada sam se uhvatio u koštac s dugotrajnim pitanjem zašto imam baš ovaj nos. Pri susretu sa mnom, poznati slikar Mića Popović je uzviknuo: „Draga moja, ti poseduješ lepotu antičke boginje.”

 

 

Kad sam razmislila, shvatila sam da mi je nos prije bio ravan, ali sada se pitam je li to doista nepoželjno, jer sam željela šiljatiji oblik. Nakon toga sam se pozabavila problemom nosa, a zatim nekoliko godina kasnije nastavila s rješavanjem problema s prsima, čime sam konačno završila svoje osobno putovanje. Ovo je ukratko Suzana ispričala za medije.

 

Voditeljica je donijela odluku o ponovnom kirurškom zahvatu. Suzana Mančić sutra bi trebala biti podvrgnuta operativnom zahvatu na kapcima. Danas je nedjelja, dan prije zakazane operacije korekcije gornjih kapaka.

 

Iako ne osjećam nikakvu paniku ili nervozu, danas sam namjerno odlučila ostati u udobnosti vlastitog doma. Odlučite se za dan proveden u udobnim pidžamama, tražeći mir i spokoj. Moram vas obavijestiti da vlada ogroman interes i brojni pojedinci mi se javljaju za face lifting. Slijedom toga, preuzela sam inicijativu da vam pružim iscrpno objašnjenje, a sada je na medicinskim stručnjacima da nastave.

 

Voditeljica je na svom Instagram profilu izrazila iščekivanje da će sljedećeg dana vidjeti primatelja na jedinstven način. S entuzijazmom je izjavila o svojoj sposobnosti da probudi i promatra ljepotu primatelja otvorenim očima.

Preporučujemo