U svojoj mladosti je bila poznata kao loto djevojka a danas je voditeljica čest gost raznih emisija. Posljednjih je godina stručnost Suzane Mančić u vođenju kućanstva stekla značajnu pozornost i priznanje. Njezini trikovi i tehnike vrlo su hvaljeni i o njima se naširoko raspravljalo.Dugo je prevladavalo uvjerenje da “Loto djevojka” – udana za bogatog grčkog biznismena sa prebivalištem u samom srcu grada – nema osnovne kućanske vještine. Smatralo se da ona nije tip žene koja bi provodila sate sagnuta nad štednjakom ili bavila se ručnim kućanskim poslovima poput brisanja.

Predstavnici medija su imali više puta prilike uvjeriti se u udobnost i domaću atmosferu rezidencije simpatičnog domaćina. Kroz te posjete promatrali su pedantnu organizaciju, čistoću i disciplinu koja se održavala unutar doma. Unatoč prostranom dnevnom boravku, tri spavaće sobe, velikoj blagovaonici i kuhinji te dvije kupaonice, iznenadilo je saznanje da domaćinica osobno brine o održavanju svog stana.

Vidljivo je da se kreatorica programa “Suzanin izbor” ne boji napornog rada. Zbog toga je u javnost izašlo da impresivne vještine Suzane Mančić prenosi od majke i bake. Ove su žene bile izvanredne domaćice, koje nisu bile samo nesebične njegovateljice, već i visoko obrazovane i neovisne

Prema Suzani, svatko, bez obzira na spol, može postići sve što naumi uz dovoljno odlučnosti i volje. Ona vjeruje da su besposlica i nerad negativna stanja duha, pa se stoga svakodnevno bavi kućanskim poslovima. Suzanine  bijele tenisice i cipele danas su trebale na čišćenje. Kao što je čest slučaj s bijelim potplatima na obući, oni s vremenom požute. No, Suzana je otkrila način kako to spriječiti i zadržati netaknuti izgled svoje drage imovine. Ovom tehnikom može osigurati da njezini svijetli predmeti uvijek izgledaju besprijekorno. Na temelju videa čini se da je jedinstvena pasta slična mješavini sode bikarbone, paste za zube i male količine octa. Suzana ga koristi već duže vrijeme i izrazila je iznimno zadovoljstvo njegovim efektom.

Preporučujemo