Ona je bila najpopularnija pjevačica u Jugoslaviji i danas ima veliku bazu obožavatelja. Dom Lepe Brene na Bežanijskoj kosi jedinstven je oblik raskoši koji mogu doseći samo oni koji su svjetski priznati na polju sporta, modelinga, glazbe i zabave.Smještena na periferiji Beograda u naselju Bežanijska kosa, pronaći ćete prekrasnu kuću na dva nivoa. Kuću krasi prekrasan vrt u čijem se središtu nalazi raskošni bazen. Cijelo to područje poznato je po raskošnim vilama koje se zajedničkim imenom nazivaju karingtonke. Ove vile dijele iste atribute fasada od crvene opeke i visokih ograda, uz samo male varijacije u količini zemljišta i kvadraturi koja okružuje svaku pojedinačnu nekretninu.

Ono po čemu se stan Lepe Brene izdvaja je njegova osebujnost.Općeprihvaćena je činjenica da Dragan Kojić Keba i Saša Popović žive u neposrednoj blizini njezinog prebivališta. Ipak, valja napomenuti da se pjevačeva vila po veličini znatno razlikuje od njihove. Do četiri vozila mogu udobno stati na prilaz zahvaljujući velikoj veličini. Ulaz u kuću krase dva stupa i velika ulazna vrata, što daje dodatnu arhitektonsku ljepotu. Izgrađen od čistog mramora, ulazni hol se uglavnom sastoji od spiralnih stepenica. Sa desne strane stepenica je dnevni boravak opremljen dvosjedom, trosjedom i foteljom. Središnja točka dnevnog boravka je kameni kamin i predimenzionirani plazma TV. Dodatno, soba je osvijetljena velikim dvorišnim vratima koja vode u dvorište gdje se nalazi prekrasan bazen.

Blagovaonica i kuhinja smještene su s lijeve strane kamina i ukrašene su starinskim dekorom. Šef kuhinje je niko drugi do Slobodan Boba Živojinović, suprug pjevačice i bivši teniser. Bez sumnje, u potrazi za slavom, pomoć članova obitelji može biti neprocjenjiva za pop umjetnika. U slučaju ove umjetnice, njeni sinovi Stefan i Viktor, kao i posinak Filip i njegova supruga Aleksandra, sa zadovoljstvom daju podršku.

Najgornja razina Brenine vile uključuje niz spavaćih soba, svaka sa svojim zasebnim kupaonicama. Osim toga, kuća ima skriveno rekreacijsko područje gdje se možete baviti aktivnostima poput biljara. Prostorija također sadrži teretanu i kuhinju koja je posebno dizajnirana za korištenje tijekom ljetne sezone.

Preporučujemo