Razvod Harisa i Meline Džinović je već i sudski završen ali mediji ne prestaju da iznose nove detalje o njihovom odnosu.  Naime pjevač koristi svaku priliku da blati javno svoju bivšu suprugu dok Melina ćuti. Unatoč bliskoj vezi Meline i Đine Džinovića, došlo je do sukoba među njima, koji je iznenadio sve koji su vjerovali da je tako nešto nemoguće.Razlog zašto se mediji o tome raspisali je ponašanje partnerice Harisa Džinovića na društvenim mrežama koje je mnoge navelo na ovu ideju.U pratnji svoje majke, Đina, koja ima značajan broj pratitelja i ima visoku razinu aktivnosti na Instagramu, s njom održava prijateljsku komunikaciju.

 

Melina podrška Đininoj želji da promijeni svoj izgled pred Harisom, zajedno s njezinim nedostatkom obrane u pogledu njenog javnog izlaganja, široko je poznata. Fotografija koja je prije nekoliko mjeseci osvanula na Đininom profilu jasno svjedoči o snažnoj povezanosti majke i kćeri.

Đina je izrazila uvjerenje da njena majka sve njih nadmašuje po ženstvenosti, što ukazuje da je njen pogled na majčin fizički izgled ostao nepromijenjen, iako je njena percepcija njihovog odnosa evoluirala.

Atraktivna blogerica, rastrzana između napuštanja oca i traženja utjehe u tuđem zagrljaju, naposljetku je slomila svoje srce, kao i srce svog brata Khana.

Neočekivana konvergencija događaja zadala je značajan udarac dizajnerici kada joj se pridružila Melina, njezina družica. Kreatorica nije očekivala prelazak svog supruga s jedne televizije na drugu, gdje je otvoreno pričao o njihovom braku, samoj dizajnerici, pa čak i razvodu.

 

Situacija je iz perspektive javnosti izmakla kontroli, jer se Harisova bivša supruga suzdržala od svjedočenja. Međutim, mediji i javnost još uvijek su uspjeli steći sveobuhvatno razumijevanje događaja koji su se odvijali, uključujući i angažman policije.

Naime, glazbenik je prvotno izjavio da je Melina otišla nakon što se pakirala i da za to vrijeme nije bila kod kuće. Međutim, kasnije je priznao da se ona zapravo vraćala po svoje stvari i izrazio da je navodno željela ostati, što ga je navelo da urgira i kontaktira odgovarajuće vlasti radi njihove intervencije.

  • Odgovor je, međutim, izazvao i reakciju onih koji su krenuli njihovim stopama. Khan je navodno prekinuo komunikaciju sa svojom majkom, a nepobitno je da je ovaj jedini susret promijenio i gledište njegove kćeri, što je rezultiralo sukobom između Meline i Đine Džinović.

Tijekom jednog od nastupa glazbenik je istaknuo kako se njihova obitelj nikada nije držala konvencionalnog shvaćanja da je kći isključivo očeva miljenica, a sin samo majčin miljenik; umjesto toga, bilo je sasvim suprotno. Kao rezultat toga, sada se može reći da su se oba djeteta svrstala uz Džinovića.Uprkos punoletstvu, obe osobe su odlučile da žive sa njim u vili na Dedinju.

biografija:

Rođen 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović potječe iz obitelji čiji je otac bio inženjer Muhamed Džinović i majka ekonomistica Hatija. Tijekom godina obrazovanja volio je provoditi vrijeme s bakom i djedom te je imao duboku strast prema glazbi i sportu. Dok se bavio tenisom, atletikom i skijanjem, njegova prava ljubav bio je nogomet kojim se počeo baviti u mladosti.

  • U drugom razredu majka mu je poklonila harmoniku, a unatoč glazbenim utjecajima u obitelji, sam je naučio svirati. Po završetku srednje škole upisao se u gimnaziju gdje je otkrio svoj talent za sviranje klavira.

Usklađujući svoje vrijeme između nogometa i klavira, često je zanemarivao učenje, što je dovelo do dva puta izbacivanja iz škole. Kako bi uspješno diplomirao, morao je pohađati večernju školu. Sa 16 godina počeo je zarađivati ​​nastupajući u Sarajevu i na Jahorini.

 

U intervjuu je iskazao svoje najveće zanimanje za nogomet; međutim, on priznaje da su postojali brojni svirači koji su nadmašili njegove vještine, što ga je navelo da na kraju odabere glazbu kao svoj put. Haris, nakon što je savladao harmoniku i klavir, s vremenom se fokusirao na sviranje gitare.

U početku je osnovao rock bend, ali se on vrlo brzo raspao, što je Džinovića navelo da istraži druge žanrove koji su više odgovarali njegovom stilu. Početkom sedamdesetih godina stekao je afirmaciju svojim nastupima i pjevanjem na Jahorini. Godine 1975. objavljuje svoj debitantski singl na kojem se nalaze pjesme “Domovino” i “Želim tebe” koje je sam skladao uz pratnju orkestra Bokija Miloševića.

Preporučujemo