Neda Ukraden jedna je od rijetkih pjevačica koja nije imala nikad nikakve drame u javnosti. Ona svoj privatni život vodi daleko od očiju javnosti, te vrlo malo dijeli sa javnošću. Javnost je oduvijek plijenila ljubavni život Nede Ukraden, koji je ona vješto skrivala, što je možda i doprinijelo intrigama oko njega.

Kako se bliži svom 74. rođendanu, poznata pjevačica i dalje ima odanu bazu obožavatelja. Ona ostaje aktivna u svojim nastupima, dok svoje lične emocije drži skrivenima, slično zagonetnoj prirodi pokreta zmije. Ipak, jasno je dala do znanja da ne želi još jedan brak, jer joj je jedan bio dovoljan. U mladosti, sa 19 godina, ukrstila se sa Milanom Bilbijom, čovekom koji će postati njen suprug i otac njene ćerke Jelene. Uprkos njihovoj značajnoj razlici u godinama, Milan je imao 33 godine kada su se prvi put upoznali. Ova osoba, koja je u početku zarobila njeno srce, imala je cijenjenu poziciju njene prve i najdublje ljubavi.

Proces udvaranja bio je nevjerovatno dug. Na kraju, nakon što su proveli deceniju zajedno, odlučili su da krenu na sveto putovanje braka. Razmišljajući o određenom trenutku, Neda se prisjetila svoje čežnje za nezavisnošću, jer ju je odgojio otac koji je posjedovao krute i patrijarhalne kvalitete.

  • Otkrila je da prelazi iz jednog oblika “porobljavanja” u drugi. Bacite uvid u emocionalni uticaj ovih izuzetnih fotografija iz Nedine lične kolekcije, uslikavajući trenutak čistog blaženstva između nje i oca njene ćerke. Neizmerna sreća koja ih je obuzela po dolasku dragog potomstva naterala ih je da odaju počast cenjenoj Jeleni Bilbiji, suprugovoj obožavanoj tetki i prvoj spikerki na Radio Beogradu, darujući ćerku njenim imenom.

U svom novom prebivalištu, nastojali su da naprave utočište koje je oličavalo njihovu ljubav. Ipak, uprkos njihovoj dubokoj naklonosti, suprotne karakteristike njihovih ličnosti i svakodnevnih rutina na kraju su rezultirale raspadom njihove veze, kako je otkrio poznati vokal. Neda Ukraden čvrsto priznaje trajnu fascinaciju javnosti njenim ličnim odnosima.

Otvoreno priznaje da nikada nije preispitivala da li je njeguju, da li joj se dive i da li je proganjaju potencijalni partneri. Uprkos tome što je posjedovala određene kvalitete divljenja, u njoj je postojala praznina. Žudjela je za nečim nedostižnim – pratiocem, nepokolebljivim stubom oslonca, nepokolebljivom vjerom, i iznad svega, pouzdanikom. Danak slave, česta putovanja i dugotrajno odsustvovanje od kuće postepeno su pogoršavali njene odnose, brišući pozitivne aspekte koji su nekada napredovali.

Odlučna je u svom stavu Neda Ukraden, čiji je romantični život skriven u tajnosti. Što se privatnog života tiče, Neda je provela deceniju u vezi sa Milanom Bilbijom, a bili su u braku tri godine pre nego što su se na kraju razveli. Međutim, njihov odnos je ostao prijateljski zbog zajedničke odgovornosti za ćerku Jelenu. Nažalost, Neda nije mogla da prisustvuje Milanovoj sahrani 2013. godine jer je uz zeta Pecu bila preokupirana brigom za svoje unuke bliznakinje Nedu i Aleksandru.

Neda pored unuka ima još jednu unuku koja se zove Dušan. Nadalje, Neda dijeli neraskidivu vezu sa svojim voljenim psom Dejom. Uprkos svom aktivnom načinu života, Neda je donela odluku da se više ne uda jer tek treba da pronađe odgovarajućeg partnera. Umjesto toga, posvetila se karijeri i porodici. Iako je Neda dobijala pozive za učešće u rijalitiju “Farma”, morala je da odbije zbog profesionalnih obaveza.

 

Na društvenoj mreži objavila je autoportret pored preminule Usnije Redžepove, koja je nažalost preminula od raka pluća. Ipak, Neda je naišla na reakciju javnosti jer je pokazala vedar izraz lica u suprotnosti sa evidentnom patnjom prikazanom na licu pokojnog pjevača prikazanom na fotografiji.

Izražavajući zabrinutost zbog pretnji koje dobija, pevačica je izrazila želju da se oprosti od svog dugogodišnjeg kolegu sa kojim se druži već 40 godina. U medijima su se pojavile spekulacije o Nedinoj navodnoj romantičnoj vezi sa 40 godina mlađim muškarcem, ali ona takve tvrdnje žestoko negira.

Dok Neda i Saša Popović održavaju vezu sa Tonijem, suprugom Dragane Mirković, pevačica pojašnjava da sa njima održava prijateljski odnos. Ponosno izjavljuje da njen unuk zauzima najznačajnije mjesto u njenom životu i obožava ga.

Uprkos komentarima o čestim posetama plastičnom hirurgu, Neda otkriva da se dva puta godišnje podvrgava tretmanima podmlađivanja lica uz pomoć radio talasa. Pored toga, aktivno učestvuje u anticelulitnim programima i tretmanima kavitacije u kozmetičkim salonima. Njena posvećenost održavanju zdravog načina života uključuje održavanje hidratacije, konzumiranje hranljivih obroka, bavljenje tenisom i plivanjem, redovno pohađanje teretane, i samouvereno se šepurila u kupaćem kostimu čak iu svojoj sedmoj deceniji.

Preporučujemo